Caféborde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Stort udvalg af caféborde

Mangler du siddepladser, et bord eller skygge på din altan? Her på siden kan du se vores store udvalg af flotte og funktionelle caféborde til din terrasse eller altan. Har du en mindre altan, kan du sætte et smart klapbord op, der nemt kan klappes ned, når du står og mangler mere plads. Har du en mindre terrasse, vil et cafébord passe perfekt, så du har mulighed for at nyde en god morgenmad udenfor. Vi har caféborde fra mange brands for eksempel Dutchbone og Sika-Design. Caféborde er et hyggeligt lille bord til altanen eller til den lille krog på terrassen. Det er ved caféborde du kan sidde i ro og mag og nyde en kop kaffe og solens varme stråler. De fleste caféborde har den karakteristiske runde form, som du finder forskellige af hos Unolivng. Du finder også firkantede caféborde, hvis det er det, der passer bedre ind hjemme hos dig. Du finder caféborde i en masse forskellige materialer, hvor der både er dem, der kræver lidt vedligeholdelse, og dem der er vedligeholdelsesfrie.

Du finder både runde og firkantede caféborde såvel som foldeborde. Hvis du har en større terrasse, kan du også kigge på vores andre borde til haven. Bestil online i dag og husk cafestole.

Cafébord til privat brug og erhverv

Hvis du er ved at starte din egen café op, og mangler at fuldende dit udendørs caféområde, har vi flotte og praktiske cafestole og caféborde, som er nemme at stable og gøre rene, når dagen er forbi. Lad for eksempel dine gæster sidder godt ved et lækkert cafébord fra Sika-Design, som vil give et smukt og romantisk look til din café.
Caféborde og cafestole passer ikke blot ind i det offentlige udendørs rum. Når foråret banker på døren, er det et fantastisk syn af solen, der skinner. Der er intet bedre end at mærke solens stråler på sit ansigt, imens du er pakket ind i sit yndlingstæppe og drikker en dejlig varm kop kaffe på terrassen. Det er følelsen af ny energi. Den skal nydes med et nyt cafébord, som nemt kan tørres af for vinterens regn og kulde. Et cafébord er perfekt til parret, der bor i et rækkehus med en mindre terrasse eller lejlighed med altan, hvor store havemøbler ikke skal tage hele pladsen. Cafébordet er til dig, der sætter pris på forårets friske luft og udendørs hygge på terrassen eller altanen. Vi har caféborde i forskellige materialer, som er holdbare over for årstidens vind og vejr. Hvis du har en større terrasse, kan du også finde inspiration til blandt andet nye loungemøbler, haveborde, havebænke og hængekøjer på vores webshop.

Cafébord til den lille altan

Bor du i byen, og er du så heldig at have en altan, så har vi caféborde, som nemt og smart kan klappes ned eller flyttes væk, når du mangler mere plads. Brug cafébordet som et udendørs skrivebord, dekorationsbord til en fin plante eller til den lækre søndagsmorgenmad. Ønsker du lidt skygge fra solens stråler, har vi små parasoller til din altan, som kan drejes efter solens gang på himlen.