Loungemøbler

Loungemøbler

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Loungemøbler til haven

Er din have sommerklar? Pift din have op med lækre udendørs loungemøbler. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af udendørs loungemøbler, så du har mulighed for at vælge præcis de møbler, der passer til dit behov. Vi har fra forskellige mærker såsom Sika Design, Ib Laursen, Brafab og Bloomingville. Herunder har du blandt andet mulighed for at finde loungesofaer, loungestole, hængestole, loungeborde og loungesæt lige efter din smag.

 

Loungemøbler til både terrassen, udestuen og sommerhuset

Loungemøbler er en perfekt måde at pifte enten din terrasse, have, udestue eller sommerhus op. Her hos Unoliving har vi et bredt udvalg af udendørs møbler til konkurrencedygtige priser. De enkelte loungemøbler eller loungesæt er ideelle for familien, parret eller personen, som elsker den ultimative afslapning og velbehag. De lækre møbler er skabt med henblik på ultimativ nydelse, og der er derfor kælet for detaljerne. Ydermere sætter loungemøbler sit præg på udeområdet med de forskellige farver og materialer. Skal du have de ultimative forudsætninger for afslapning, kan du tilføje liggestole til terrassen. 

 

Lille eller stort uderum?

Alle skal have mulighed for at have et udendørs loungemøbel. Hvad enten du har en stor og dejlig have eller en hyggelig lille altan, har vi noget der passer til din bolig. Placer eksempelvis en lækker loungestol i flet i hjørnet af altanen og nyd et koldt glas rosé i den dejlige sommervarme. Er du en familie, der har børn eller børnebørn, vil en hængestol være et hit for både dig og de små. Har du et træ i baghaven, har du den perfekte mulighed for at nyde en god bog eller en dejlig varm kop kaffe med frie fødder fra jorden – det er et helt nyt niveau af afslappelse.

Er du typen, der elsker at invitere familie og venner over til grillfester, hvor der skal være plads til alle? I så fald et udendørs loungemøbler en god investering. Forestil dig at du sidder behageligt i dit nye smarte loungesæt bestående af en loungestol, loungesofa og tilhørende loungebord, imens I nyder en dejlig kold sommerdrink og venter på den gode grillmad. Vil du sikre hyggen uanset vejret, kan du overveje at tilføje en parasol til dit nye loungeområde. Parasollen kan både skygge for solen på de varme sommerdage, men også give ly fra de trælse regnskyl. Se vores store udvalg af parasoller.

 

Loungemøbler i flere farver, materialer og stil

Naturmaterialer er in, så slæng dig i loungemøbler i træ fra LaForma for et nordisk look til din terrasse. Er du mere til det romantiske look, kan du fuldende dit sommerhus eller terrasse med det flotte håndværk i flet fra Sika Design. Ydermere kan du få loungemøbler i aluminium fra WOUD, som ikke kun er flotte og har et let udtryk, men også er praktiske at rengøre. Vores loungemøbler kan fås kan fås i mange forskellige farver og materialer til både inde- og udendørs brug.