Gejst

Med forkærlighed for god kvalitet og holdbare designs blev Gejst grundlagt i foråret 2013. Deres ambition er at designe møbler og interiør i tidløst design, med henblik på at skabe gejst i dit hjem.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Nordisk og tidløst design af Gejst

Med inspiration fra den nordiske livsstil designer Gejst tidløse og minimalistiske møbler og interiør i høj kvalitet, som skaber gejst og glæde i hjem verden over. Gejst udfordrer den konventionelle tilgang til design og skaber møbler, der er moderne i enhver tidsalder – både designmæssigt og i valg af materialer.

Den nordiskinspireret livsstil afspejles bl.a. i deres valg af farver og et velkendt materiale. Iblandt Gejst designs kan du finde farver som hvid, sort, lys- og mørk brun, som er naturlige og rolige farver der vil pryde enhver indretningsstil. Materialet som går igen i flere af Gejst kollektioner er det populære materiale træ. Træet er et tidløst materiale, som tilføjer varme til dit hjem.

Gejst i ikke blot et navn, det er også fundamentet for virksomheden. Denne følelse gennemsyrer hver eneste tanke, når dygtige danske og internationale designere skal kreere et Gejst produkt – deres formål er at skabe Gejst for dig.

Gejst kollektioner

Gejst har siden 2013 skabt flere moderne kollektioner, som i dag ses i flere danske og internationale hjem. På vores webshop kan du finde de populære kollektioner Nivo, Sceene og Underground. Et fællestræk for alle kollektioner er at de er moderne, praktiske og smukke i hjemmet.

Nivo

Kollektionen Nivo er designet af Böttcher og Kayser for Gejst og består af svævehylder med et minimalistisk og enkelt designudtryk. Nivo svævehylder er designet således at skruer ikke kan ses og overflødige detaljer er sorteret fra, hvilket giver svævehylden et elegant og let look. Vangerne er tilført med et skråt snit, som gør at hylderne kan glides lige ind, hvilket skaber den flyvende og lette fornemmelse. Nivo svævehylde kan fås i både store og små størrelser og kan placeres i et hvert rum i dit hjem, hvor du har mulighed for at udstille både dine små og store genstande.

Sceene

Sceene kollektionen består af et modulopbygget reolsystem, som kan samles så det passer til dit hjem og behov. Kollektionen Sceene er designet af Michael Rem for Gejst. Hans mål var at designe et funktionelt reolsystem, som består af moduler du kan bygge op og tilpasse med låger, side- og bagpanel til dit helt personlige behov. Sceene skaber en smuk ramme for dine gemte ting som familiealbum, papirer og nips.

Underground

Kollektionen Underground består af skulpturelle knagerækker, der skaber blikfang i din entré. Knagerækken er inspireret af kortet over Londons undergrund og dets ikoniske lige metrolinjer. De forskudte niveauer og kunstneriske snit skaber et tredimensionelt udtryk, som også gør det til en skulpturel vægpynt i din bolig. Krogene er nøje placeret for at skabe optimal funktionalitet, hvor hele familien overtøj kan hænge.