Puffer

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Puffer til stuen, puf til sofa, puf til stol eller sengepuf? Mulighederne er mange!

En puf er et multifunktionelt møbel til stuen, der både kan bruges som fodskammel, ekstra siddeplads og et lille bord. Hos Unoliving finder du puffer i mange forskellige materialer, størrelser, farver og former. Du finder både puffer i velour, polyester og læder og meget mere. På denne side kan du finde puffer i et moderne, skandinavisk, boheme og rustikt design. Du kan blandt andet finde puffer fra brands som Broste Copenhagen, Natures Collection og BePureHome.

Pift dit hjem op med lækre puffer fra Unoliving. Puffer er i de sidste år blevet utrolig populære. Puffer til stuen er et designelement, der kan gøre meget for din stue. Med puffer til stuen har du mulighed for at give din indretning kant. Ofte er sofaer og andre større møbler placeret ind mod væggen for at skabe et mere rummeligt lokale. En puffe kan være en fin måde at samle rummet ved at placere den lidt ude i lokalet. Du kan dog også sagtens bruge en puf i både soveværelset, walk-in closeted og børneværelset. En puf kan være et godt alternativ til en chaiselong i forbindelse med sofaen. På den måde får du nemt en fodskammel puf. Vælger du en farverig eller mønstret puffe, kan det give et frisk pust og et mere skævt og interessant udtryk til din indretning. Omvendt kan en stilren puffe også udstråle eksklusivitet og være en sjov og anderledes måde at bryde den sædvanlige sofaarrangement. Brug også puffer til stuen som ekstra siddepladser, når I er mange gæster i stuen. Måske er der ikke plads i sofaen til alle gæster, men så er det godt, at du har en puf, for her kan der også sidde folk. 

Puffer i flere materialer, farver, størrelser og designs

Hos Unoliving finder du puffer til stuen i mange forskellige materialer, størrelser, farver og mønstre. Hos os finder du puf til sofa i velour, stof, polyester, skind og læder i flere farver. Du finder også et stort udvalg af firkantede og runde puffer i forskellige højder og størrelser. Nogle af vores puffer fås med ben i træ eller metal, se for eksempel brandene BePureHome og Loft24 for puf til sofa med ben. I vores sortiment kan du også finde puffer med mulighed for opbevaring. Her kan du gemme blade, puder eller plaider af vejen. Her har Actona lavet nogle puf til sofaen med denne funktion. Du kan finde en simpel og elegant puf til sofa på ben fra House Nordic eller en gul puf til sofa fra homii i velour med messing samling. Er du til den lidt vovede og eksklusive indretning, så gå ikke glip af puf til sofa fra BOLD Monkey - der laver smukke og unikke puffer til stuen i velour i flotte farver, og oftest også med frynser. Vi garanterer, at du uanset indretningsstil og budget kan finde en puf, der passer til dig. Mangler du andre ting til indretning af stuen, se vores udvalg af stoleskamler og fodskamler.

Køb puffer til stuen online - gratis fragt og levering til døren

Find et stort udvalg af puffer og ottomaner hos Unoliving. Hos os kan du altid få leveret dine varer gratis uanset hvad du har bestilt. Vi har et stort udvalg af puffer til stuen og andre rum i dit hjem, og der kommer løbende flere puffer til stuen til. Ønsker du muligheden for at finde præcis den type puf til sofa du leder efter, uden at skulle læse igennem for mange produktsider? Har du et maks. budget, og en ønsket farve? I så fald kan vores søgemaske uden tvivl hjælpe dig til at finde frem til din nye puf så let som ingenting. Brug søgemaskinen øverst på siden. Hvis du bestiller en puf til sofa i dag, får du den gratis leveret. Det eneste du skal gøre, er at lægge fødderne op på puffen og slappe af, når du modtager den.