Konsolborde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find det helt rigtige konsolbord

Et konsolbord kan være en fantastisk tilføjelse til indretningen. Det kan et eller andet helt unikt. Et konsolbord vil give din indretningen noget helt specielt - også på lidt plads. Derudover er konsolborde yderst alsidige. Unoliving præsenterer et stort udvalg af konsolborde, hvor der både er med skuffer og hylder under, eller de helt enkle modeller, der hovedsageligt består af en bordplade, hvor du kan stille forskellige ting på. Konsolbordet er derfor en skøn løsning at vise personlighed på med diverse nipsting, billeder, blomster eller andet lignede, samtidig med at nogle konsolborde også er udstyret med lidt opbevaringsmuligheder.

Et konsolbord er både et funktionelt og pænt møbel, og kan sættes i stort set alle rum i dit hjem. Hvis du har en mindre bolig, tager konsolbordet ikke meget plads, og kan fungere både som et opbevaringsmøbel og et dekorationsbord. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af smukke konsolborde. Så alt efter om du søger et konsolbord i træ, messing, metal, marmor eller glas, kan du finde det her hos os. Vi har flere lækre designer brands, som har designet smukke konsolborde i forskellige stilarter. Få inspiration her på siden eller se alle vores borde til spisestuen.

Konsolborde fra lækre designer brands

Hos Unoliving har vi smukke og unikke konsolborde fra forskellige brands som Rowico, Temahome, Novasolo, GUBI, Hübsch, HANDVÄRK og mange flere. Vi har et bredt udvalg af konsolborde, som byder på stilarter til enhver bolig. Holder du af den nordiske stil, har Nordal skabt smukke konsolborde i naturmaterialer, som vil fremstå smukt i den hyggelige stilart. Er du en af dem der blevet forelsket i marmor overflader, skal du gå på udkig i Temahomes konsolborde. De har designet forskellige marmor konsolborde, som giver et elegant og eksklusivt look til din indretning.

Indret hjemmet med konsolborde

Konsolborde var engang noget, man kun brugte i entreen. Det var det lidt høje, smalle bord, som var placeret op ad væggen og ofte under et spejl. Nu om dage bruges konsolborde overalt og til mere funktionelle formål en blot pynt. Fordelen ved konsolborde, fremfor almindelige sofa- eller sideborde er, at det er lidt højere og lidt smallere. Det gør det anvendeligt i mange funktioner. Konsolbordet er naturligvis smart i entreen, da den kan være smal og derfor kræver smalle møbler. Det kan også bruges i stuen bag den fritstående sofa, i køkkenet på væggen bag spisebordet eller på børneværelset. På børneværelset kan det for eksempel bruges som skrivebord for de helt små, som blot behøver et sted at tegne eller sidde med iPad’en. Et konsolbord er også særdeles velegnet som møbel til pladespiller. Med et møbel til pladespiller kan du vise din dekorative pladespiller frem. Ved at bruge konsolbordet som møbel til pladespiller skal du ikke bukke dig ned, for at sætte en plade på, og hvis du finder et konsolbord med hylder unde, er der god plads til opbevaring af dine plader. Unolivings udvalg af konsolborde byder på stilarter til enhver bolig. I sortiment findes både de romantiske hvide konsolborde med træbordplade, de funky grønne med udskæringer eller det ultra stilrene i lige linjer. Prøv at tænk konsolborde ind i din indretning, næste gang du mangler et sted til bordlampen i stuen, til blomsterne i køkkenet eller til ungernes lap top på jeres trappe-repos. Hvis du har spørgsmål til konsolborde eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Brug et konsolbord dekorativt

Konsolbordet er et fantastisk møbel, da det netop kan stå alle steder i hjemmet. Nogle vil finde den mest nyttig i entréen. Det er her, du kan lægge dine nøgler, lægge dine handsker i skuffen og stille en smuk grøn plante til at pynte entréen. Placér et spejl over konsolbordet, så du kan nå at se dig selv inden, du begiver dig udenfor og begynder dagen. Konsolbordet har en perfekt højde og bredde til at stå i gangen. Her kan du pynte bordet med smukke blomster i en vase, en dekorativ skål og pæne lysestager for at opnå en gennemgående stemning af hygge i dit hjem. Hvis du har en fritstående sofa i stuen, vil et konsolbord både kunne fungere som et sidebord til dit glas rødvin, når du nyder en fredag på sofaen, og som pyntebord til at udstille din smukke bordlampe, familiebilleder og vaser. Invester i et konsolbord med hylder, hvis du mangler mere til opbevaring. Hertil kan du købe fine kasser, hvor laptoppen, ledninger og diverse kan gemmes væk, så det bringer mere luft i rummet.
Mangler du en gave til din teenagedatter? Så kan du købe et konsolbord, der fungerer som et make-upbord på hendes værelse. Her kan hun stille et spejl og bordlampe for god belysning, når hun lægger make-up, og have mulighed for at gemme sin make-up væk, og tage det frem efter behov. Se også vores udvalg af skænke, bænke, rulleborde, vitrineskabe og spiseborde