Havemøbler i rattan

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Havemøbler i rattan til dit uderum

Havemøbler er ikke kun relevante for dig, der bor i hus. Elsker du at bo i byen, og har du en altan, er det et oplagt sted at mødes med venner og familie til en drink eller god kop kaffe. Vælg havemøbler i rattan, der ikke er for store, men som passer perfekt til en mindre altan og den urbane hygge, der nemt kan skabes på en altan. Havemøbler i rattan er lavet af et naturligt og bæredygtigt materiale, der er et let, fleksibelt, holdbart og stærkt materiale. Havemøbler i rattan kan godt bruges udenfor, men helst under halvtag for at vedholde møblets udtryk og farve. De smukke møbler i rattan er perfekt til sommerhuset og den overdækket terrasse. På de lune sommerdage kan du nemt flytte de flotte møbler udenfor.
Hos Unoliving har vi havemøbler i rattan fra danske Sika-Design, der laver fantastiske møbler i det lækre materiale. Tag bl.a. et kig på serierne Affäire, ICONS, Orginals, Classic fra Sika-Design, når du skal købe nye rattan havemøbler. 

Polyrattan og alurattan til alt slags vejr

Vi anbefaler ikke at rattan møbler står ude i daglig regn, da det naturlige materiale med tiden vil blive gråligt og kan i værste fald gå i stykker. Materialets levetid vil forlænges, hvis møblerne i rattan står inde i den kolde og våde vintertid. Hvis du vil have dine havemøbler i rattan stående ude hele tiden, så skal du købe polyrattan møbler. Alurattan er et nyt og innovativt materiale, der kan holde til udendørs brug. Alu-rattan består af en ramme i aluminium vævet med artfibre.´Det funktionelle materiale kan modstå alle vejrforhold – også den skarpe sol. Desuden behøver du ikke vedligeholde møbler der er fremstillet i alu-rattan. Et fantastisk materiale, der gør det muligt for dig, at have de anerkendte og eksklusive produkter fra blandt andet ICONS-serien fra Sika-Design udenfor. De samme kvaliteter og funktioner er gældende for polyrattan. Polyrattan har det smukke look fra rattanmøbler, men er i stedet lavet i et syntetisk rattan alternativ, som kan holde til vind og vejr, og derfor egner polyrattan havemøbler sig særdeles godt til at stå udenfor i selv det dårligste vejr. Du kan blandt andet finde Fox loungestol, Wengler loungestol, Belladonna sofa, Ottoman pufs, Monet loungestol og Renoir Swing i det funktionelle og holdbare alu-rattan materiale. Brug alu-rattan møblerne på din terrasse, din altan eller i din have, og få et eksklusivt og stilfuldt udtryk i dit uderum, som både kan holde til sne, regn og sol.
Find dine nye rattan møbler her på siden. Vi garanterer, at vi har de perfekte rattan møbler til dig og dit behov. Hvis du vil se alle vores havemøbler, så klik her.