Fortrydelse af køb og reklamation

Fortrydelsesret

Som privatforbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Efter de 14 dage har du 86 dages returret. Læs mere om vilkårene for denne under afsnittet 100 dages returret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Kontakt os ved at udfylde formularen her. 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for meget store varer. 

GLS retur

Hvis din pakke vejer maks 20 kg og er maks 200 cm på den længste side og maks 300 cm i længde + omkreds, kan du selv bestille en returlabel til din returpakke. Udfyld formularen her og bestil en returlabel. 

Ingen fortrydelsesret

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg samt varer solgt til erhvervskunder kan ikke returneres.

Det er ikke muligt at fortryde serviceydelser, såsom indbæring, montering, bortskaffelse, mm.

100 dages returet

Når du handler hos Unoliving.com, kan du uden begrundelse fortryde dit køb, selvom de normale 14 dages fortrydelsesret er gået, såfremt varen er ubrugt og i samme stand og mængde som da du modtog den. Varen skal altid være forsvarligt indpakket i original emballage. Du skal blot meddele os, ved at udfylde formularen her, og derpå returnerer varen til os. Du har selv ansvaret for varen, indtil vi modtager den. Tag eventuelt et billede af vare og emballage inden returforsendelsen. Hvis du benytter os til at returnere varen, Varen afhentes altid på den leveringsadresse, som du afgav ved bestilling. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du skal sende den uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet os besked om fortrydelsen. Du står selv for at betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når der er tale om fortrudt køb. For at gøre fragten billigst for dig, kan Unoliving hjælpe med afhentningen af varen hos dig. Efterfølgende fratrækkes fragtomkostningerne fra det beløb du får retur.

Hvad koster returfragt med fragtmand?

Varens pris          Returfragt

0,-  > 999,-          Kr. 199,-
1000,- > 2900,-    Kr. 299,-
3000,- > 10.000,- Kr. 499,-

Varen sendes til:

Unoliving
Dalsagervej 25 F
8250 Egå

Det er også muligt at aflevere din returvare på vores adresse i Egå.

Varens stand, når du sender retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler eller er kraftigt beskadiget, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Ønsker du at fortryde senere end 14 dage efter du har modtaget varen, skal varen være ubrugt og i intakt original emballage. 

Vi anbefaler, at du gemmer den originale emballage og sender varen retur i den. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Hvis du ikke har mulighed for at sende varen retur i original emballage, skal varen pakkes forsvarligt ind, sådan at varen ikke tager skade frem til modtagelse hos os. Hvis varen er skadet ved modtagelse hos os, grundet uforsvarlig returindpakning, trækker vi 20-50% fra varens værdi, alt efter hvor store skader varen har. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt beløbet, du har indbetalt til os ved købet inkl. fragtomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), Dog fratrækker vi eventuelle fragtomkostninger, vi har haft til returneringen og værditab.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Vi refunderer pengene senest 14 dage efter vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde dit køb. Vi kan dog tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamation

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangel-reglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og inden for 24 mdr. Hvis manglen er væsentlig, og hverken reparation, ombytning eller et afslag i prisen kan afhjælpe problemet, gives pengene tilbage mod returnering af produktet. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du bedes reklamere hurtigst muligt efter at du har opdaget manglen eller fejlen ved varen, ved at udfylde formularen som du finder her.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Tag eventuelt et billede af vare og emballage inden returforsendelsen.

Varen sendes til:

Unoliving
Dalsagervej 25 F
8250 Egå

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Det er også muligt at aflevere din reklamationsvare på vores adresse i Egå. 

Transportskader

Skulle du mod forventning modtage en transportskadet pakke eller du opdager en skade på produktet, så bedes du anmelde det til os inden for 24 timer, fra modtagelse af pakken, ved at udfylde formularen som du finder her.

Husk at oplyse os om følgende:

• Hvilke dele der er skadet
• Beskrivelse af skaden
• Foto af emballagen udvendig
• Foto af emballagen indvendig
• Foto af selve skaden

Modtager du en pakke med synlige skader, opfordrer vi dig til at nægte modtagelse eller modtage med forbehold. Nægtes modtagelse returneres pakken til os hvorefter vi opretter en sag hos transportøren.

.