Returnering og fortrydelse af køb

Hvad gør jeg, hvis jeg har fortrudt et køb?

Når du handler hos Unoliving.com, kan du uden begrundelse fortryde dit køb inden for 365 dage fra modtagelse. Du skal blot meddele os, at du fortryder købet, og derpå returnere varen til os. Du kan skal sende os en e-mail på kundeservice@unoliving.com eller udfylde denne standardfortrydelsesformular.

 

De 365 dages returret løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os i original emballagen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet os besked om fortrydelsen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Hvis varens værdi er forringet, dvs. hvis varen har været taget i brug, samlet eller på anden måde ikke er at betragte som ny, kan du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Dette er også tilfældet, hvis original emballage mangler eller er beskadiget.

Hvis du bortkaster emballagen efter udpakning, mister du din mulighed for at returnere varen. Derfor er det en god ide at folde emballagen sammen og gemme den, indtil du har besluttet dig endeligt.

Du afholder selv udgifterne for returneringen af din vare.

Der er ingen returret på specialfremstillet bestillingsvarer. 

 

Hvordan får jeg varen retur til Unoliving.com?

Unoliving.com  kan sørger for afhentning af varen i forbindelse med produktskade, fejllevering og fortrydelseskøb. Varen skal altid være forsvarligt indpakket i original emballagen. Du har selv ansvaret for varen, indtil vi modtager den. Tag eventuelt et billede af vare og emballage inden returforsendelsen.

 

Varen afhentes altid på den leveringsadresse, som du afgav ved bestilling.

 

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når der er tale om fortrudt køb. For at gøre fragten billigst for dig, kan unoliving.com hjælpe med afhentningen af varen hos dig. Efterfølgende fratrækkes fragtomkostningerne beløbet du får retur.

 

Hvis afhentning ikke er mulig på den aftalte dato, fx pga. at varen ikke er tilgængelig, ikke er afmonteret såfremt varen har været monteret, eller hvis adgangsforholdene ikke er i orden, vil du blive opkrævet som hvis afhentning havde fundet sted.

 

Bemærk, alle varer som bliver leveret med GLS, skal du selv sørge for returforsendelse til vores lageradresse.

 

Bemærk, det er muligt at aflevere varer på Unoliving.coms kontoradresse, Dalsagervej 25,  8250 Egå, fra mandag til fredag i tidsrummet fra 9.00 - 16.00.

 

Hvem betaler returfragten, hvis jeg har fortrudt et køb?

 

Hvis du har fortrudt et køb, betaler du selv fragtomkostningern for returfragten. For at gøre fragten billigst for dig, kan Unoliving.com hjælpe med afhentningen af varen hos dig. Efterfølgende fratrækkes fragtomkostningerne beløbet du får retur.

Varens pris

Returfragt

0 - 999,-

Kr. 199,-

1000,- > 2999,-

Kr. 299,-

3000,- > 10.000,-

Kr. 499,-

10.000 > 

Max. 2.000,-

 

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt beløbet, du har indbetalt til os ved købet – minus eventuelle fragtomkostninger og værditab (læs mere under ”Bemærk”).Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Der kan gå op til 30 dage inden pengene er retur, alt efter bank og hvilket betalingsmiddel købet er foretaget med.


BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

1. du har samlet varen eller at du reelt har taget varen i brug.

2. den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

3. du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

4. Varens original emballage mangler eller er kraftigt beskadiget.

 

Hvordan og hvornår får jeg mine penge retur?

Du kan forvente at få beløbet retur, når vi har modtaget produktet på vores returlager og kontrolleret indholdet som angivet.