Fortrydelse af køb og returnering

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Efter de 14 dage har du tidsubegrænset returret. Læs mere om vilkårene for denne under afsnittet Tidsubegrænset returret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Kontakt os ved at udfylde formularen her. 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for meget store varer. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 2.000,-.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Unoliving
Dalsagervej 25 F
8250 Egå

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Ubegrænset returret

Når du handler hos Unoliving.com, kan du uden begrundelse fortryde dit køb uden tidsbegrænsning, selvom de normale 14 dages fortrydelsesret er gået, såfremt varen er ubrugt og i samme stand og mængde som da du modtog den. Varen skal altid være forsvarligt indpakket i original emballage. Du skal blot meddele os, ved at udfylde formularen her, og derpå returnerer varen til os. Du har selv ansvaret for varen, indtil vi modtager den. Tag eventuelt et billede af vare og emballage inden returforsendelsen. Hvis du benytter os til at returnere varen, Varen afhentes altid på den leveringsadresse, som du afgav ved bestilling. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du skal sende den uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet os besked om fortrydelsen. Du står selv for at betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når der er tale om fortrudt køb. For at gøre fragten billigst for dig, kan Unoliving hjælpe med afhentningen af varen hos dig. Efterfølgende fratrækkes fragtomkostningerne fra det beløb du får retur.

Hvad koster returfragt?

Varens pris          Returfragt

0,-  > 999,-          Kr. 199,-
1000,- > 2900,-    Kr. 299,-
3000,- > 10.000,- Kr. 499,-

Varens stand, når du sender retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler eller er kraftigt beskadiget, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Ønsker du at fortryde senere end 14 dage efter du har modtaget varen, skal varen være ubrugt og i intakt original emballage. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt beløbet, du har indbetalt til os ved købet inkl. fragtomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), Dog fratrækker vi eventuelle fragtomkostninger, vi har haft til returneringen og værditab.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Vi refunderer pengene senest 14 dage efter vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde dit køb. Vi kan dog tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

.