Entréskabe

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Vælg det rigtige entréskab

Entréskabe findes i et væld af udgaver. Du finder de små entréskabe, der er gode til opbevaring af nøgler og andre småting. Du finder også de lidt større entréskabe, der er gode til opbevaring af de ting, der fylder lidt mere for eksempel halstørklæder, huer, handsker, regntøj, paraply og meget mere. Her får du mulighed for at få et bedre overblik over alle dine ting, der hører til i entréen, da du undgår, de ligger i én store pærevælling. Hos Unoliving har vi samlet noget til ethvert behov. Du finder forskellige størrelser, materialer og farver, der giver dig en masse fantastiske muligheder. Find dit favorit entréskab her på siden og se resten af vores opbevaring til entréen.

Et flot entréskab til din entré

Entréen er det første dine gæster møder, når de træder id i dit hjem. Et entréskab vil hjælpe dig med at holde din entré ryddelig, så du danner et godt førstehåndsindtryk af din bolig. Hos Unoliving har vi forskellige stilfulde entréskabe som vil klæde din indretning. Eksempelvis kan du finde entréskabe fra brands som Rowico, Woodman og Hoigaard, der alle sætter deres eget præg på deres design. Find et entréskab, der passer ind i din indretning, så du danner en rød tråd igennem hele din boligindretning fra start til slut.
Hos Unoliving kan du finde flere møbler, der er egnet til entréen. Se eksempelvis vores udvalg skoskabe, hattehylder og stumtjenere, som også er smarte og stilfulde at have i entréen.

Hvorfor er et entréskab smart?

Det blæser og vejret er blevet til ægte efterårsvejr. Du går fra bilen og hen til din hoveddør. Du går ind og hænger din jakke inde i dit entréskab. Den ryddelige entré giver dig overskud i hverdagens strabadser. Du hænger dine dør- og bilnøgler ind i nøgleskabet, som hænger ved siden af. Du lukker lågen og går ind til resten af din familie.

Har du en børnefamilie, vil et entréskab give dig overblik over alt overtøj og sko. På den måde bliver det mere overskueligt for dig og børnene om morgenen. Har du mange nøgler, du skal holde styr på, så kan et nøgleskab i entréen være en stor hjælp. Med et entréskab, hvor der kan hænges nøgler, har du overblik over dine mange nøgler. Derudover ligger dine nøgler ikke og flyder, hvor de nemt kan blive væk. I en entré hører sig også et spejl til, så du kan se dig selv inden, du træder uden for døren. Find et entréskab, hvor et spejl er placeret på lågen. På den måde har du mere plads til andre ting, når entréskab og spejl er kombineret i ét. Har du en større entré, kan et større og mørkt entréskab fylde noget af rummet ud.