Loungestole

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Moderne loungestole til hjemmet

En loungestol er perfekt til det tomme hjørne i stuen, hvor der mangler en flot stol til at pifte stueindretningen op. Slæng dig i en loungestol fra anerkendte brands såsom Bloomingville, Dutchbone og House Doctor. Hos Unoliving kan du få en loungestol i forskellige stilarter, materialer og farver.  Skab hygge i hjemmet med en lækker loungestol eller drejestol. De flotte loungestole og drejestole fås både i enkelt sort, hvidt eller i multifarvet design. Loungestolene produceres i materialer som eksempelvis læder og stof. Find din yndlingsstol her på siden, og snart kan du nyde en god krimi fra din nye loungestol.

Se også vores stole udvalg af lænestole, hvilestole og sækkestole.

Du vælger selv, hvilket stel du ønsker, om det skal være kromfod, kromstel eller om det skal være en drejestol. Find dit eget yndlingssted derhjemme ved at gøre et godt køb på en skøn og ikke mindst billig loungestol. Din nye loungestol kan stå, præcis du ønsker det – og vi leverer derhen, hvor du måtte ønske det i Danmark. Dog kun med brofastforbindelse. Det er aldrig for sent at forkæle sig selv med en lækker loungestol eller drejestol til hjemmet – eller måske på kontoret.

En loungestol er ikke længere et stort og tungt møbel, som mange opfatter det som. I dag findes loungestolen i mange forskellige varianter og farver, så giv stuen et pift med et praktisk og dekorativt møbel, som også giver en god komfort. Loungestolen kan eksempelvis også bruges i stuen, udestuen eller ude på terrassen. Mulighederne er mange og det handler om at tænke kreativt. Du kan vælge mellem et klassisk møbel i neutrale farver, som vil passe til alle rum. Omvendt kan du med en brand som Dutchbone sætte mere spræl i omgivelserne og vælge en farverig stol i velour. Hvis det er for meget til dit hjem med flere vovet loungestole, kan du også vælge at mikse dine klassiske møbler med en enkelte mere i øjenfaldende loungestol for at bryde indretningen en smule.