Hvilestole

På denne side finder du de mange lækre hvilestole, som du kan få til din stue. Se dig omkring, og lad dig inspirere her på siden.
Vis alle
Vis alle

Find den perfekte hvilestol

Læn dig tilbage i en lækker hvilestol og oplev den ultimative komfort og afslapning. Hvilestolen er stolen, hvor du kan slappe af efter en lang arbejdsdag eller det store juleræs og nyde synet af dine børn og børnebørns begejstring, når de pakker dine gaver op. Hos Unoliving kan du finde en lang række af lækre hvilestole. Vi har hvilestole bl.a. i farverne grå, sort, brun og blå, og i skønne materialer som kunstskind, polyester, skind og velour. Find din hvilestol her på siden.

 

En hvilestol der giver ro og velvære

Hvilestolen er den ultimative afslapningsstol. Det ligger jo nærmest i ordet, at det er her, du skal hvile dig og få følelsen af ro og velvære. Efter en lang dag på arbejde kan du med god samvittighed smække benene op på fodskamlen, og læne dig tilbage i hvilestolen for en dejlig siddekomfort. Den brede stoleryg omfavner dig, og giver en god støtte til din ryg, nakke og hoved, så du kan slappe af i hele kroppen. Hvilestolen er ideel, hvis du bruger meget tid foran fjernsynet, vil sidde godt og læse din yndlingsbog, og hvis du samtidig ønsker at tage en lur i ny og næ. Når weekenden byder sig, kan dig og din partner nyde et glas rødvin i de behagelige hvilestole, imens I hyggesnakker og glæder jer over, at det er weekend. Med dit yndlingstæppe omkring dig og strikketøjet i hånden, kan du nyde en god eftermiddag i din lækre hvilestol og lytte til det nye afsnit af den gode podcast.

 

Placering af din hvilestol

Til den behagelige hvilestol hører sig ofte en fodskammel til, som du kan placere efter, hvor lange ben du har. Du kan placere hvilestolen sammen med sofaen rundt om sofabordet, så den bliver en centreret del af stuen, eller placere den i hjørnet af stuen, hvor du kan skabe en lille hyggekrog med et sidebord og en gulvlampe, som giver dig den optimale belysning, når du vil læse en god bog eller strikke. Hvad enten du går efter en hvilestol, som stilmæssigt skal passe ind i din indretning, har en bestemt farve eller materiale, kan du finde en lækker hvilestol hos Unoliving, der matcher dit behov. Vi leverer din hvilestol hjem til dig gratis, når du har handlet for over 2.000 kr.

Se også vores store udvalg af puffer, TV-borde, lænestole og loungestole.