Bænke til entréen

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Flotte og funktionelle bænke til entréen

En bænk til gangen er både flot og praktisk, når skoene skal af og på, men også til opbevaring af foreksempel halstørklæder og handsker. Her hos Unoliving har vi et bredt udvalg af entrébænke. Her på disen har du blandt andet mulighed for at finde en entrébænk i natur, en entrébænk med indbygget hylder og knager, skobænke og opbevaringsbænke lige efter din smag og behov. Find inspiration til din nye entrébænk her på siden. Se også vores andre entrémøbler som skoskabe, knagerækker, stumtjenere og meget mere her. 

Den populære træbænk med fire ben lever fortsat i bedste velgående. Det samme gør den lille kombineret bænk og kommode, hvor du får skuffer eller skab til opbevaring integreret i entrébænken. På flere af vores entrébænke er sæderne polstret og til den bænk til entréen, som ikke er polstret, kan du tilføje en trendy pude efter din smag, så du sikrer siddekomforten. En bænk til gang på hjul med underskuffer er blevet et populært og efterspurgt møbel hos den travle børnefamilie. En bænk til entréen kan selvfølgelig også bruges andre steder i hjemmet, som for eksempel på badeværelset, soveværelset eller børneværelset.

En entrébænk til ethvert behov

Her hos Unoliving har vi et stort udvalg af entrébænke i et hav af designs fra forskellige brands, som du kan gå på opdagelse i her på siden. Du kan for eksempel se et stort udvalg af bænke til gang fra svenske Rowico Home. Har du en morderne nordisk indretning, vil en bænk til gang i natur farve komplimenterer den varme og hyggelige stil godt. Vi har en entrébænk i forskellige længder, så der er plads til at der kan sidde flere på samme tid og tage sko af og på.

Er du en, der elsker sko, men har en lille entré? Så har Woodman designet en bænk til entréen, der også fungerer som skoopbevaring. På den måde kan du nemt gemme dine ”gå i byen sko” væk, når festen er slut, og nemt tage dem frem, når den næste fest står for døren. Sådan et multifunktionelt møbel er både lækkert og praktisk at have i den moderne entré. Hvis det kniber med pladsen, skal du overveje at prioritere et højt skoskab i entréen i stedet for. På den måde skaber du mere gulvplads og samtidig får god opbevaring til at gemme sko og handsker med mere væk.

Hvis I er en familie med små børn, kender du måske det, at der er mange jakker og sko, der flyder i entréen på grund af mangel på plads. Få rodet gemt væk i smarte opbevaringskister fra blandt andet Novasolo eller i en entrébænk med indbyggede skabe. På den måde kan du nemt tage regntøj og flyverdragt frem, når familien skal udenfor og lege i skoven, og der skal hoppes i vandpytter. Med en entrébænk med opbevaring kan du nemt gemme dit overtøj væk, så du får en ryddelig gang med et minimalistisk udtryk.