Skrivebord til børn

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find det rigtige skrivebord til børn

Skal dit barns værelse have en make-over? I såfald kan du finde dit barns nye skrivebord her på siden. Skrivebordet er en central del af børneværelset. Har du små børn, der kan lide at udfolde sine kreative evner ved f.eks. at tegne, male eller lege? Eller har du større børn, der har brug for et sted at lave sine lektier eller game på sin computer? Unoliving.com har et stort udvalg af skrivebord til børneværelset med og uden skuffer.

Skrivepult til børneværelset

Et skrivebord på børneværelset er dit barns hyggekrog og frirum, et sted hvor de selv kan sætte deres aftryk og indrette sig, som de vil. Skriveborde til børn kan også bruges til opbevaring. Her på siden finder du også skuffemoduler, der kan hjælpe dit barn med at holde styr på sine tegninger og skriveredskaber, så de er nemme at finde, når barnet skal bruge dem. Børn sidder ofte ved deres skrivebord i flere timer af gangen, det er derfor vigtigt, at dit barn både har et godt skrivebord og en god kontorstol. Se derfor også vores store udvalg af kontorstole til børn. For at spare plads på børneværelset kan du også placere barnets skrivebord under højsengen på børneværelset. Dette er både en praktisk løsning, men det giver også baret en hyggelig stemning ved at tegne inde i ”hulen”.

Smukke skriveborde til børn

Vores udvalg af skriveborde til børn er stort. Hos os kan du blandt andet finde de lækre skriveborde til børn fra brands som FlexaWOOOD og Ferm LIVING. De fleste af vores skriveborde til børn er i et moderne design, der passer ind på alle børneværelser. Skrivebordene er flotte og lyse samt kan give dit barns værelse et friskt pust. Skrivebordene til børn fås i flere farver, der komplimenterer både drenge- og pigeværelset. Skrivebordene til børn kan også fås i mere kønsneutrale farver, som hvid og natur. Vores skriveborde er lavet specifikt til børn, og det kan ses på deres design. Mange af vores skriveborde til børn kan nemlig justeres i højde. På den måde kan skrivebordet løbende tilpasses barnets udvikling, og følge dit barn i en længere periode af dets liv. Mangler du yderligere inspiration, kan du blandt andet også se vores store udvalg af reolerskabe eller lamper til børneværelset.