Køjesenge

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

En køjeseng til børn

Køjesenge er en perfekt løsning til deleværelset, hvor I vil udnytte gulvpladsen bedst muligt. Derudover er køjesenge gode til børneværelset med et enkelt barn. Her er der altid en ekstra soveplads, hvis der skulle være overnattende kammerater på besøg. Køjesengen er smart, når du mangler flere sovepladser på få kvadratmeter. Har du gæster på besøg, som også har børn, kan I putte dem på samme børneværelse, hvor de kan hygge sig. Hos Unoliving finder du forskellige modeller af køjesenge, og vi har helt sikkert er en børneseng, der passer til børneværelset hjemme hos jer. Find din favorit køjeseng til børn her på siden.

Se også vores store udvalg af halvhøje senge, højsenge og madrasser

Køb en køjeseng til dit barn hos Unoliving

En køjeseng til børn er for mange et klassisk eksempel på et møbel der hører til barndommen. Køjesengen er både effektiv på begrænset plads i børneværelset, men de små vil også elske at kravle rundt i de høje køjer. Hos Unoliving kan du finde et stort udvalg af køjesenge til børn. Vi har køjesenge til børn i høj kvalitet og flere forskellige prisklasser, så du kan finde netop den køjeseng, der opfylder dine og dit barns behov.

Smarte og funktionelle køjesenge til børn

Køjesengen er funktionel og smart på mange måder. Har dit barn et mindre værelse, fylder køjesengen kun i højden og på den måde, har dit barn stadig legeplads på gulvet. Køjesengens højde er også rar for dig som den voksne. Du er fri for at bukke dig ned og kan putte dit barn i en behagelig højde. Har du tvillinger, er køjesengen en perfekt seng i børneværelset. Her kan de begge sove på samme værelse trygt i hinandens selskab. Stigen er med til at udvikle dit barns motorik, og det kan gøre processen sjovere med at komme i seng. En køjeseng til børn er oplagt til at have stående i sommerhuset/hytten. På en sen aften, hvor dig og dine venner snakker over et glas vin, kan I samle børnene i børneværelset, hvor de kan sove trygt og rart. En køjeseng er smart, da den giver flere sovepladser på begrænset plads, og giver dermed børnene mulighed for at sove i samme rum. En køjeseng til børn kan også skabe rammerne for sjov leg. Hæng et lagen ud over den øverste køje og lav en hyggelig hule i den nederste køje.

Køjesenge i forskellige farver og brands

Find en køjeseng i en farve, som dit barn vil elske. Hos Unoliving kan du finde køjesenge i rosa, blå, grøn, hvid, natur og grå. Vælg en køjeseng i en hvid eller naturfarve, hvis den skal gå i arv. Den hvide køjeseng vil havde et tidløst design og derfor altid passe ind på børneværelset. Mavis har designet smukke køjesenge i robust træ, så dine børn sover trygt og godt. Hoppekids og Flexa har designet flotte køjesenge fra bæredygtige skove, så de sikrer dine børns fremtid.