Sofa med chaiselong

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Stort udvalg af sofaer med chaiselong

Leder du efter en sofa med chaiselong, er du kommet til det rette sted. Hos Unoliving har vi mange forskellige chaiselongsofaer, der både er egnet til den store og lille stue. En sofa med chaiselong kan være praktisk god til mindre lejligheder, hvor der findes chaiselong sofaer med opbevaring. Kig rundt på siden og find den chaiselong sofa, der vil passe ind i dit hjem. 

Er du i tvivl om en sofa med chaiselong er det rigtigt for dig, kan du også se alle vores sofaer herunder hjørnesofaer, 2 personers sofaer eller 3 personers sofaer.

Sofa med chaiselong for ekstra komfort

En sofa med chaiselong er perfekt, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag, hvor du har brug for at slappe af foran fjernsynet med din yndlingsserie. Du kan også bruge en sofa med chaiselong, når du skal have en romantisk aften med din partner, eller når din familie skal hygge sig med slik og film. En chaiselongsofa skaber nemlig en god atmosfære i stuen og er nemlig altid et godt samlingspunkt for nærvær. Det kan være svært at vælge den helt rigtige sofa med chaiselong. Skal du vælge efter design, komfort eller pris? Bruger du mange timer på din sofa, kan det for eksempel være en god idé at vælge efter komfort. Hvis du er studerende, skal du måske kigge på pris.

Mange forskellige varianter af chaiselong sofaer

Hos Unoliving finder du et bredt udvalg af sofaer med chaiselonger, der passer til dig og dine behov. Mange af vores chaiselong sofaer findes både i en højre- og venstrevendt udgave. Skal du flytte og stadig ikke ved, om du skal have en højre eller venstrevendt sofa med chaiselong kan du vælge en sofa, hvor chaiselongen kan flyttes efter behov. Nogle af vores chaiselongsofaer indeholder et lille opbevaringsrum, som eksempelvis kan bruges til opbevaring af gæstedyner, plaider, pyntepuder eller pynteting

Sofa med chaiselong i forskellige farver og materialer

Vi har chaiselongsofaer i stof, velour, skind, bomuld og meget mere. En chaiselong sofa i stof er altid en klassiker. Er du mere vovet, kan du tage et kig på vores lækre chaiselongsofaer i en flot farvet velour. Velour har det blødt udseende og kan give dit hjem en elegant udstråling. Hvis du er praktisk anlagt, har dyr eller børn kan en sofa med chaiselong i læder måske være løsningen for dig. Sofaer i læder er nemlig lette at rengøre, og kan derfor være et godt valg til børnefamilien. Vi har sofaer med chaiselonger fra kendte brand som BePureHome, Kragelund Furniture og WOOOD.

Find din chaiselong sofa online - køb med gratis fragt

Hos Unoliving kan du få din sofa med chaiselong leveret gratis lige til døren. Skal du flytte, kan vi også levere til din nye adresse. Hvis du mangler du andet til din stue, kan du på hos Unoliving også finde et stort udvalg af sofaborde, fodskamler, lænestole og puffer og meget mere. Hos os finder du nemt alle de møbler, du mangler samlet ét sted.