SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

 

Runde spiseborde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find det helt rigtige runde spisebord

Det traditionelle spisebord er blevet et multifunktionelt møbel, som vi bruger i mange sammenhænge. Alt fra den daglige middag, lektierne, brætspil til den gode snak med vennerne. Hos Unoliving har vi samarbejde med flere lækre brands, som designer smukke og stilfulde runde spiseborde. Runde borde giver god mulighed for at samle mange mennesker rundt om bordet, og ved at alle kan se alle, bliver der skabt en mere intim stemning. Et rundt bord er også praktisk i det mindre hjem, hvor der kan samles mange mennesker, men uden at tage for meget plads. Når spisebordet er rundt, bliver der ligeledes givet et twist til indretningen, og det giver altid et spændede look at lege med forskellige former på møbler. 

Er din bolig præget af det skandinaviske look, vil et spisebord i træ stå flot i din indretning. Er du derimod til det eksklusive look, skal du investere i et rundt spisebord i marmor. Marmoret smukke mønster er med til at gøre et hvert spisebord unikt. Måske er du fan af det moderne plankebord. I så fald har vi flere plankeborde, som har et smukt og rustikt look. Vælg et rundt spisebord med et tidløst design, hvis du veksler mellem flere stilarter. Til spisebordet skal du også finde de rigtige spisebordsstole og måske en ny skænk eller vitrineskab, der passer ind i spisestuen. 

Spisebordets mange funktioner

Funktionerne for et spisebord er mange og veksler måske fra hverdag til weekend, fra år til år eller fra generation til generation. Nutidens store samtalekøkkener kalder på det rustikke langbord, ligesom udestuen er blevet et ekstra spisested med behov for et spisebord. Meget af livet leves omkring bordet – tænk på, hvad I bruger jeres til, inden I vælger. Der skal ikke bare være plads til alle, der skal være plads til det hele.
Hvis I er en familie, der får mange gæster på besøg vil et spisebord med udtræk og ekstra plader være en fordel for jer, så I kan justere længden af bordet til jeres behov. Er I en børnefamilie vil et spisebord med en laminatoverflade være god, da det er nemt at tørre af for madrester. Bor du i en mindre bolig, vil et mindre rundt spisebord ikke blot være praktisk, men vil også inkludere alle, der sidder rundt om spisebordet.
Rundt om spisebordet skal du finde dig nogle komfortable spisebordsstole, som matcher med din smag.