Tenzo

Tenzo er et populært svensk designerbrand. Deres vision er at skabe møbler i tidløse designs, der samtidig passer til tidens trends og tendenser. Derfor designer Tenzo møbler, som er moderne med et skandinavisk touch.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Historien om Tenzo

Tenzo blev grundlagt i 1934 af den svenske fabrikant David Johansson. Dengang blev Tenzo opbygget med en ambition om at blive træmøbelspecialister. Siden hen er Tenzo vokset sig til at blive en international virksomhed med specialekspertise inden for farver og emaljer. Dette ses særligt i deres kollektion ’Uno’, hvor modige, men stilrene farver bliver taget i brug, som vil give din boligindretning kant. I dag er Tenzo ét af Sveriges største møbelproducenter, som skaber stilrene møbler til private hjem. Derudover spiller kvaliteten en stor rolle, da Tenzo mener, at kvalitet og design går hånd i hånd. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af Tenzos kollektioner, som giver dig et bredt udvalg af smukke møbler til dit hjem. Hvad enten du er til det stilrene look, det mere farverige eller retro stil, så vil Tenzo have et udvalg til dig. Find dine favoritter fra Tenzo her på siden.

’Det gode design ligger i detaljerne’ – ifølge Tenzo

Tenzo har samlet et team af særlig udvalgte designere, der giver Tenzo sine fine og moderne kollektioner. Selvom kollektionerne har deres unikke detaljer i designs, er der stadig skabt en rød tråd igennem kollektionerne. Derfor kan du nemt kombinere kollektionerne på kryds og tværs for at skabe et unikt, men sammenhængende look i din indretning. 

Kollektionerne ’Dot’ og ’Birka’ har et klassisk skandinavisk design. Disse to kollektioner fra Tenzo omfavner det pæne og enkle, som giver luft i din indretning. Er du mere til en retro 50’er stil er kollektionen ’Bess’ noget for dig. Kollektionen ’Bess’ fra Tenzo bærer præg af den klassiske skandinaviske stil fra 50’erne. Tenzo skabte kollektionen med mindsettet ’less is more’. Kollektionerne ’Bridge’ og ’Art’ giver dig møbler, som er kunstværker i sig selv. Møblerne er smukke i deres eget udseende, men også velegnet til at udstille dine egne stilleben og bøger.