Modulsofaer

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find den perfekte modulsofa

Har du ikke fundet den helt rigtige sofa endnu, kan modulsofaer være løsningen. Moduler gør det muligt for dig selv at designe din nye sofa alt efter, hvilket udtryk du ønsker. Design din sofa i den størrelse og farve du ønsker og få en personlig sofa, der passer til din stil. Hos Unoliving finder du modulsofaer fra blandt andet Broste Copenhagen, House Doctor og HANDVÄRK. Se det store udvalg af sofaer og modulsofaer her på siden og bliv inspireret. 

En lækker og funktionel modulsofa

Med en modulsofa kan du designe din egen sofa efter dit behov. Her kan du sammensætte så mange moduler, du har lyst til, så du får den ønskede længde. Måske vil du gerne have en sofa, der dækker to vægge, så har du også mulighed for det, da du kan vinkle den, som du har lyst. Modulsofaen er ideel for familien, som en dag vil vokse sig større. Til den tid kan I købe et modul mere og tilføje til den modulsofa i allerede ejer, så hele familien kan sidde der. Når du får gæster på besøg, og I sidder og snakker i stuen, er det rart at kunne se alles ansigter. Her er modulsofaen smart, fordi du kan tage et modul af og placere den, hvor du har lyst ligesom lænestol. På den måde bliver alle inkluderet i samtalekredsen.
Med en modulsofa får du sammensat en personlig sofa efter din ønskede størrelse og farve. Hos Unoliving har vi smukke modulsofaer fra brands som Broste Copenhagen, HANDVÄRK, Zuiver, House Doctor og WOUD, som du kan blive inspireret af. De har blandt andet designet modulsofaer i polyester og velour, som er bløde og lækre overflader, du vil sidde godt i.

Modulsofaer i flere farver

Har du en stor stue med store hvide vægge, vil en modulsofa i en flot farve bryde det hvide look. Den stærke farve vil være en god kontrast til det hvide, og vil skabe dybde i rummet. Placer et pænt sofabord i midten, som du kan pynte med et fad, lysestager og blomster, får at bringe flere farver i stuen. Er du mere til den lyse nordiske stil, skal du have en modulsofa i bløde og støvet farver. For eksempel vil en modulsofa i lysegrå eller lyse jordfarver komplimentere den hvide farve og bevare det lyse look. Find nogle fine pyntepuder og plaider til din modulsofa for at bringe flere bløde og lækre teksturer til stuen.

Se også vores store udvalg af sofaer med chaiselonger, 3 personer sofa, daybeds