Skohylder

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Vælg den helt rigtige skohylde

Skorhylder passer perfekt til din entré til at have dine hverdagssko til at stå på. På den måde har du altid dine hverdagssko lige ved hånden, men de ligger ikke og roder på gulvet. Skoroler kan også benyttes til dine gæsters sko, hvis du har en meget smal entré, hvor en masse sko på gulvet pludselig kan blokere gennemgangen i entréen. Uanset om I er en stor eller lille familie, er hylder til sko praktiske, da de kan opbevare flere af jeres sko og rydder gulvet, så der er mere plads i entréen. Hos Unoliving kan du finde smukke og funktionelle skohylder og skoreoler fra brands som Nordal, Woodman og We Do Wood og mange flere. De mange spændende brands har lavet deres bud på en design skoreol, så du skal helt sikker nok kunne finde skohylder og skoreoler, der passer til din indretning. Få inspiration til at finde den rigtige skohylde eller skoreol her på siden. Se også andet opbevaring til entréen såsom skoskabe.

Skohylder til den lille og den store entré

Er du også en skoelsker og har mange sko til at stå i entréen? Ryd gulvet for sko ved at sætte dine hverdagssko op på en fin og funktionel skohylde. På den måde har du altid dine sko ved hånden, og de ligger ikke og roder på gulvet. Hylder til sko kan også benyttes til dine gæsters sko, hvis du har en smal entré, hvor en masse sko på gulvet pludselig kan blokere gennemgangen i entréen. Har du en større entré, kan du sætte et skoskab eller en skoreol op, som fylder lidt mere, men kan opbevare flere af dine sko. På en skoreol kan du placere en kurv eller en skål, hvori du kan opbevare dine nøgler, småmønter og andre småting. Hos Unoliving finder du både skohylder med én eller flere hylder. Det giver dig mulighed for at kombinere flere skohylder, hvis der er behov for det. Når du vælger en skohylde, består den hovedsageligt af lækre træmaterialer, som giver et smukt look til din entré, men du kan også finde dine hylder til sko i henholdsvis jern og aluminium.

Indret med en skoreol

Skohylden er praktisk i den forstand, at du får ryddet gulvet og organiseret dine sko, så du gør det mere overskueligt for dig selv, når du skal finde et bestemt par sko. Find skohylder, som du selv kan hænge i den højde, du ønsker, så du er fri for at bukke dig ned efter dem hver dag. Med en skohylde der svæver, kan du placere flere under hinanden, så du kan sætte flere sko op i en passende højde. Placér en entrébænk ved siden af din skohylde eller skoreol, så du nemmere kan tage dine sko på, og et spejl, så du kan nå at se dig selv inden, du skal ud ad døren.
Se også vores store udvalg af stumtjenere, hattehylder, knager og entréskabe.