Spisebordsstole

Fremhæv din spisestue med vores elegante og komfortable spisebordsstole. Fra moderne design til tidløs æstetik - opdag det perfekte sæde til at samle familie og venner. Se udvalget her på siden!.
Description of image
Læs mere Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Gå ikke på kompromis med dine spisebordsstole 

Spisebordsstole er mere end blot en siddeplads, så gå ikke på kompromis, når du skal finde den helt rigtige spisebordsstol til dit hjem. Vælg mellem træ, læder, plastik eller det praktiske kunstlæder. Vælg den rigtige farve og fremfor alt vælg en stil og en komfort, der passer til din indretning og til din dagligdag. Brug spisebordsstole overalt i hjemmet.

Den perfekte spisebordsstol til stuen

En spisebordsstol er langt fra bare en stol. En stol kan være med til at understrege stilen i rummet samtidig med at den skal være komfortabel at sidde i og give mening for indretningen. En smuk stol i stuen kan være prikken over i’et i stuens indretning og måske også agere blikfang – specielt hvis man går den modige vej med et farvet betræk eller et vovet design. Gå på opdagelse og bliv inspireret af vores store udvalg af kvalitetsstole til stuen i et lækkert design. Find bl.a. stole til stuen fra Broste CopenhagenWOOODFDB Møbler og Bloomingville.

Gå på opdagelse blandt vores mange stole til stuen, hvor du med sikkerhed kan finde noget, der passer til din boligstil. I denne kategori finder du både lænestole, loungestolehvilestole, kurvestolepuffergyngestole og mange andre typer stole. Vores udvalg af stole byder på mange forskellige designs, farver og materialer, alt efter hvad du har behov for.

Hos Unoliving finder du stole til stuen i mange forskellige designs, materialer, farver og ikke mindst formål. I vores sortiment finder du blandt andet hvile- og lænestole, der passer godt til læsehjørnet, loungestole, som er et hyggeligt supplement til sofagruppen, samt skamler i mange forskellige udformninger, som både kan anvendes til at hvile fødderne, men som også kan bruges som en ekstra siddeplads. Skal stolen have et personligt præg, kan du snildt tilføje lammeskind, en pude eller en blød plaid.

Skal du vælge skalstolen? 

Alle kender den populære skalstol, som er anvendelig i hele hjemmet både i køkkenet, på kontoret og i børneværelset. Funky farver og rengøringsvenlig udformning præger andre og flere af Unolivings store udvalg af den uundværlige spisebordsstol. Retro-inspireret komfort kombinerer træ og tekstil, moderne plast giver den traditionelle spisebordsstol fantasi og kreativitet, og polstrede sæder skaber lange, hyggelige aftner ved spisebordet. Mix og match dine spisebordsstole i forskellige farver og materialer for et personligt præg eller en unik stil. En skalstol har fået topplacering på listen over klassikere, og der er den kommet for at blive! Kort sagt er det en moderne klassiker.

Spisebordsstole i traditionelt træ 

En træstol går aldrig af mode, og om du vælger en lys træsort for den klassiske, nordiske stil eller en mørkere, for at tilføje lidt retro, ændrer ikke på træspisebordsstolens status som klassiker. Kombinationerne er uendelige, og når du køber god kvalitet, køber du en stol, der aldrig af går af mode, hvad end du vælger lige eller skæve ben, sæde i stof, træ eller læder. Vælg en spisebordsstol i træ, når du ønsker en stol, der passer ind i en enhver indretning. Vær ikke bange for at kombinere med spiseborde i andre materialer. Træ er også smukt sammen med metal, glas eller plastik.

Stolen der kan bruges overalt i hjemmet 

Brug spisebordsstolen over alt i hjemmet og på kontoret. En god spisebordsstol handler om tidløst design og materialer, der holder, uanset om du foretrækker rustikke træstole, moderne spisebordsstole i plastik eller skønne retrostole i læder. Omkring spisebordet er spisebordsstolen naturligvis uundværlig, men også andre steder er den anvendelige stol blevet en naturlig del af indretningen. I køkkenet omkring køkkenbordet finder vi ofte de praktiske spisebordsstole i kunstlæder – lige til at tørre af med en fugtig klud, når ungerne har spist aftensmad. I soveværelset fungerer den enkeltstående spisebordsstol som aflæggerplads til tøj og siddeplads, når strømperne skal på. På kontoret er der plads til snak omkring mødebordet med komfortable spisebordsstole i blødt tekstil.