Lænestole

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Køb flotte lænestole online

Lænestolen er ikke en stol som andre. Det er uden tvivl hjemmets vigtigste stol – og måske et af vigtigste møbler i hjemmet overhovedet. Bare tænk over det. Når du sidder på arbejdet en hård og trættende dag, hvor opgaverne overstiger timetallet, og hvor to do-listen bare vokser og vokser, hvad er det så du tænker på? Er det at komme hjem til køkkenbordet eller vindueskarmen? Nej, det er selvfølgelig at komme hjem til den gode lænestol, der altid står klar til at forkæle dig, uden du behøver at gøre noget som helst til gengæld. Ud over at sidde i den, naturligvis. Det er derfor langt fra ligegyldigt, hvilken lænestol du vælger. Her på siden kan du se vores store udvalg fra lækre brands som BePureHome, FDB møbler og Kragelund Furniture. Der er med garanti mindst en, som tiltaler dig. Så er spørgsmålet bare, hvilken stil og størrelse du foretrækker?

Lænestole og afslapning går hånd i hånd

En god læsestol omfavner dig, når du kommer hjem – sådan skal det i hvert fald gerne føles. Den byder dig velkommen efter en lang dag på arbejdet og inviterer dig til at slappe af med en god bog. Læsestolen er det oplagte sted at kravle sammen med et varmt tæppe om sig på de kolde vinterdage. Eller stedet, hvor du med god samvittighed kan lukke øjnene og tage en lur om sommeren, hvis solen varmer for meget. Kort sagt er lænestolen et møbel til hele året. Et møbel, der står for komfort og kvalitet. Se også vores andre stole til stuen.

Den rigtige valg af lænestol

Komforten er dog langt fra den eneste fordel, der er ved en lænestol. Nej, det er også et praktisk valg, fordi stolen fylder betydeligt mindre, end en sofa gør, og af den grund vil der næsten altid være plads til en lænestol, hvad enten det er i stuen, på herreværelset eller i læsekrogen på kontoret ved siden af den fyldte bogreol eller den brændende pejs.

Du kan også se vores store udvalg af andre stole til stuen som loungestole, hvilestole og seniorstole

Lænestolens mange muligheder for magelighed

Anvendelsesmuligheder er mange, men det samme er antallet af muligheder, du kan vælge imellem, hvis din næste lænestol skal være fra Unoliving.  Fælles for alle de lænestole du kan vælge mellem her på siden er, at de fokuserer på magelighed. Det skal altså være behageligt at sidde i dem, for ellers mister de deres formål. Dog skal de også være behagelige at se på, og derfor sørger vi for, at stolene i vores sortiment har både komfort og flot design.

Vælg for eksempel en lækker lænestol i læder eller en i stof med skammel til, hvilket kan være fra det danske brand Bloomingville, der står for smukt og smart interiør til hjemmet, og som kan fylde hele privaten uden at tømme lommerne. Du kan selvfølgelig selektere i menuen til venstre og bestemme farve, materiale, brand, pris og størrelse. På den måde får du nemt og hurtigt et overblik over vores udvalg og kan sagtens træffe en beslutning om, hvad der passer bedst ind i dit hjem. 

Lænestolens form og funktion

Inden du beslutter dig for en favorit, skal du selvfølgelig gøre dig nogle overvejelser for at sikre dig, du får den helt rigtige lænestol til dit hjem.

Skal lænestolen være i læder? Det er et naturmateriale, som ændrer karakter med tiden, og som kræver lidt opmærksomhed og pleje med årene. Til gengæld er det meget nemt at gøre rent, hvis du eller en anden bliver lidt for magelig i stolen og ender med at spilde kaffen. Derudover er læder et særdeles slidstærkt materiale, så du vil altså være sikker på at kunne nyde godt af stolen i mange år fremover. En lænestol i stof giver dog et blødere fornemmelse, end læder gør. Stof er heller ikke så krævende at holde ved lige – til gengæld er det så sværere at gøre rent. Derfor er det vigtigt, at du imprægnerer stolen, inden du finder dig alt for godt til rette i den.

Ud over materialevalg skal du selvfølgelig også overveje, hvor stor stolen skal være, hvor den skal stå henne derhjemme, og hvilken funktion den skal have. Skal du sidde i den og læse, eller er det mere en stol, du skal sidde og arbejde i? Skal stolen kunne tilte tilbage? Vil du have en skammel med til fødderne? Alle disse overvejelser vil det give god mening at gå igennem, inden du bestemmer dig for, hvad for en lænestol, der skal være din næste. Ligegyldigt hvilken stol du vælger, skal du vide, at vi leverer gratis lige til din hoveddør. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi lever af glade kunder – og vil hellere end gerne hjælpe dig til den bedste løsning.