Seniorstole

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Seniorstolen der passer til dig

Er du livsnyder og på udkig efter en seniorstol til dit hjem? Med en seniorstol går du ikke på kompromis med komfort og funktionalitet. Selvom seniorstole i dag er mest udbredt blandt midaldrende og ældre, kan en seniorstol sagtens passe ind i moderne hjem. De fleste af seniorstolene er udstyret armlæn, drejefunktion, justerbar ryg og enten indbygget eller separat fodskammel. Se vores store udvalg af seniorstole på denne side samt andre stole til stuen.

Mange drømmer om at have en fast base, hvor de kan slappe af og hvile sig efter en lang dag. I en seniorstol kan du sætte dig til rette, læne dig tilbage og se dit yndlingsprogram i fjernsynet. En seniorstol er behagelig og ideel, når du trænger til en eftermiddagslur om søndagen. Seniorstolen er et perfekt supplement til sofagruppen, når du skal have mange gæster. På den måde kan alle have et blødt sted at sidde, når aftenkaffen kommer på bordet. Seniorstolen kan dog sagtens stå alene i et hjørne af stuen og benyttes som hyggekrog. Her kan du sidde med kop varm kaffe eller te og lytte til en podcast eller læse en god bog. En seniorstol egner sig også særligt godt til dig, der for eksempel har problemer med ryggen, lænden eller nakken. Her er god siddekomfort nemlig særligt vigtigt.

En seniorstol til alle

Hos Unoliving finder du stilrene seniorstole i både stof og læder. Seniorstole i stof er blevet populære gennem de seneste år. Stof er pænt og kan matches med mange af dine nuværende møbler. Dog er en seniorstol i læder er nemmere at rengøre. Her kan du blot tørre stolen af med en fugtig klud. Dette kan være praktisk, hvis du har børn eller børnebørn på besøg, eller hvis du selv er uheldig og spilder kaffen. Vælger du en seniorstol i læder, har du en stol der kan holde i mange år. Vores seniorstole kommer i flere forskellige farver som grå, brun og sort. De fleste af seniorstolene har armlæn, og de kan både dreje og har justerbar ryg. Der er også enten indbygget eller separat fodskammel, der medfølger. Er du interesseret i andre møbler til stuen, bør du også se vores udvalg af lænestole, hvilestole og loungestole.