Handelsbetingelser

Hos Unoliving kan du handle enkelt, sikkert og i Danmarks største udvalg af møbler. Vi sender varen direkte til dig fra vores leverandør, for at kunne give dig de bedste priser og bedste udvalg. Fragten er gratis til adresser på fastlandet og brofaste øer, uanset hvor meget du handler for.

Vi er en E-mærket netbutik, så du kan føle dig tryg, når du handler hos os. Læs mere om vores E-mærke certificering her.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Unoliving.com til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt. Unoliving.com ejes og drives af Unoliving A/S, CVR-nr. 34056099, Dalsagervej 25F, 8250 Egå, telefon +45 7242 4343.

Bestilling og betaling

For at handle på Unoliving.com skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Der er også mulighed for at betale med Mobilepay, ViaBill og bankoverførsel. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet. Alle varer er produceret med henblik på brug i private hjem.

Du kan betale med:

• Dankort
• VISA-Dankort
• VISA
• Visa Electron
• Mastercard
• Bankoverførsel
• VIABILL
• MobilePay

Betaler du med kort sker det gennem en sikker og krypteret forbindelse via SSL (Secure Sockets Layer) og er din garanti for en sikker online handel. Det er Nets (tidligere PBS), som behandler Unolivings betalinger. Har du valgt Bankoverførsel som betalingsform, sendes ordren til os uden at du indtaster kortoplysninger. Beløbet skal overføres til os inden afsendelse af varen. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Ved kortbetaling og Mobilepay hæves beløbet altid først, når varen afsendes.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din ydelse en gang om måneden. Betaler du ikke til tiden, kan du blive pålagt et gebyr af Viabill. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Alle priser på Unoliving.com er angivet i danske kroner, inkl. moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

Specialfremstillede varer

Specialfremstillede varer er et møbel der bliver produceret efter dine specifikke ønskemål. Du kan indenfor fire kalenderdage efter bestillingen annullere eller ændre din bestilling, helt eller delvist, uden betingelser om omkostninger. Hvis du vælger at annullere eller ændre bestillingen efter fire kalenderdage, vil vi afregne et afbestillingsgebyr på 25% af den afbestilte vares pris. Dette forekommer kun på specialfremstillede bestillingsvarer, eftersom produktet udelukkende produceres efter bestilling og efter dine specifikationer. Gebyret skal dække dele af de administrative omkostningerne der vil være ved at afbryde en igangsat produktion.

Der er ingen returret på specialfremstillede varer. 

Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse er gratis og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner. Købsgarantien omfatter privatpersoner, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald butikker ikke påtager sig deres lovbestemte ansvar inden for 60 dage efter et køb. Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem er gratis og tager mindre end tre minutter! Bliv gratis medlem på PriceRunner.

Hvis du ønsker, at dit køb skal dækkes af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som forbruger. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er ødelagt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. Erstatning gives kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter. Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige brugervilkår for Købsgarantien.

Ja tak, send mig til PriceRunner for gratis registrering!

Bestillingsbekræftelse

Umiddelbart efter du har bestilt en vare hos os, modtager du en bestillingsbekræftelse pr. e-mail som vores modtagelse af din ordre. Få dage herefter sender vi leveringsinformation pr. e-mail med en forventet leveringsdato. Modtager du ikke en bestillingsbekræftelse kort efter ordreafgivelse, bør du tjekke” Uønsket post” eller dit spamfilter. Finder du heller ikke din ordrebekræftelse her, bør du kontakte kundeservice, så vil vi verificere din e-mailadresse.

Levering og service

Når du handler hos Unoliving er fragten gratis, såfremt at du bor på fastlandet eller på brofaste øer. For levering til ikke-brofaste øer, henvises til afsnit ”Levering til ikke-brofaste øer”. Gratis fragt gælder dog også til Bornholm.

Ønsker du ekstra service som f.eks indbæring, lørdagslevering eller aftenlevering, kan det nemt og billigt tilkøbes i kassen inden bestillingen. Hvis du ikke tilkøber en ekstra service bliver din ordre leveret til din hoveddør i gadeplan mellem kl. 08-21.

Levering sker primært med fragtfirmaet BFT Logistik. Mindre varer sendes med GLS.

Ekstra services:

• Lørdagslevering mellem kl. 8-17 - Pris 149,-
• Levering inkl. indbæring mellem kl. 08-21 - Pris: 399,-
• Garanteret aftenlevering mellem kl. 17-21 - Pris 299,-
• Garanteret aftenlevering inkl. indbæring mellem kl. 17-21 - Pris 499,-
• Virksomhedslevering på hverdage mellem kl. 8-16 - Pris 199,-
• Virksomhedslevering på hverdage mellem kl. 8-16 inkl. indbæring - Pris 499,-

Den forventede leveringstid er 1-3 uger afhængig af produkt. Udvalgte produkter kan leveres indenfor 1-3 hverdage. Det vil fremgå på det enkelte produkt på hjemmesiden. Vær opmærksom på, at varer på samme ordre kan komme ad flere omgange da varerne kan komme fra forskellige leverandører.

Hvis det ikke er muligt at være hjemme til at modtage varen, kan du vælge at få varen stillet på din bopæl. Dette kan noteres i kommentarfeltet ved bestilling eller ved at kontakte os per mail eller telefon. Hvis varen må stilles, sker det på dit eget ansvar. Er der ingen hjemme, når fragtmanden kommer, og der ikke er aftalt at ordren må stilles, tager fragtmanden varen med retur og du bliver kontaktet for at aftale nyt leveringstidspunkt. Hvis du på dette tidspunkt ønsker at fortryde købet, refunderer vi beløbet for din vare, minus returfragt omkostninger.

Vigtigt ved levering

Undersøg altid emballagen for synlige skader, når du modtager varen fra fragtfirmaet. Hvis der er synlige skader, er de vigtigt, at du noterer det ved modtagelse på fragtmandens ”Smartphone” - inden du kvitterer for modtagelsen. Er du i tvivl, så spørg fragtmanden. Ydermere, er det er dit ansvar som kunde, at sikre at leveringen kan ske. Herved forstås, at fragtmanden på sikker vis kan komme op ad trapperne i dit hus, op ad trappeopgangen i din boligopgang, at der er plads til at komme ind ad døråbninger mm. Opdages det først ved selve leveringen, at opbæring/indbæring ikke kan ske pga. pladsmangel, og ønsker du på den baggrund at fortryde købet, har du mulighed for mod betaling at lade os tage varen med retur. Alternativt skal du selv sørge for og betale for returneringen. Ved køb af større møbler anbefaler vi derfor, at du som kunde afmåler de nødvendige adgange.

Gratis levering kl. 08-21

Vælger du ”Gratis levering” bliver din ordre leveret til 1. dør i gadeplan på hverdage mellem kl. 08.00 og 21.00. Senest aftenen før leveringen skal finde sted, sender fragtfirmaet BFT Logistik en SMS til dig (såfremt du har oplyst mobiltelefonnr.) med et 4 timers interval for leveringen. Desuden modtager du en sms ca 30-60 minutter før forventet levering.

Levering med indbæring

Har du tilkøbt ydelsen ”Indbæring” bliver dine varer båret ind til det rum du ønsker. Der tilbydes kun indbæring af produkter/pakker der vejer op til 80 kg. Smalle, stejle eller snoede trapper og/eller smalle døre eller andre forhold, kan hindre fragtmanden i at få varen frem til døren. Hvis du er i tvivl om hvorvidt fragtmanden kan komme til på din adresse, opfordrer vi dig til at kontakte os for afklaring. Er der ikke den nødvendige plads til at fragtmanden kan foretage indbæring, kan du efter omstændighederne være forpligtet til helt eller delvist at betale for indbæringen, selvom den ikke var mulig.

Aftenlevering kl. 17-21

Har du tilkøbt ydelsen ”Aftenlevering” garanterer vi, at dine varer bliver leveret i timerne 17-21 til 1. dør i stueplan. Har du tilkøbt ”Aftenlevering med indbæring”, bliver dine varer båret ind til det rum du ønsker.

Virksomhedslevering

Hvis du tilkøber ”Virksomhedslevering” er du garanteret levering mellem kl. 8 – 16 på hverdage.

Virksomhedslevering inkl. indbæring

Har du tilkøbt ydelsen ”Indbæring” bliver dine varer båret ind til det rum/lokale du ønsker. Der tilbydes kun indbæring af produkter/pakker der vejer op til 80 kg. Smalle, stejle eller snoede trapper og/eller smalle døre eller andre forhold, kan hindre fragtmanden i at få varen frem til døren. Hvis du er i tvivl om hvorvidt fragtmanden kan komme til på adressen, opfordrer vi dig til at kontakte os for afklaring. Er der ikke den nødvendige plads til at fragtmanden kan foretage indbæring, kan du efter omstændighederne være forpligtet til helt eller delvist at betale for indbæringen, selvom den ikke var mulig.

Levering til ikke-brofaste øer

Bor du på en ikke-brofast ø i Danmark skal du kontakte kundeservice for andre fragtpriser. Vi tilstræber naturligvis altid at finde den billigste og hurtigste løsning, så du kan få den bedste pris. Det er dog vigtigt i denne forbindelse, at være opmærksom på at Unoliving`s gratis fragt ikke gælder til ikke-brofaste øer i Danmark. Gratis fragt gælder dog også til Bornholm. Det er derfor nødvendigt at du kontakter vores kundeservice, såfremt du stadig ønsker at bestille varer til en ikke-brofast ø.

Transportskader

Skulle du mod forventning modtage en transportskadet pakke eller du opdager en skade på produktet, så bedes du anmelde det til os inden for 24 timer, fra modtagelse af pakken, ved at udfylde formularen som du finder her.

Husk at oplyse os om følgende:

• Hvilke dele der er skadet
• Beskrivelse af skaden
• Foto af emballagen udvendig
• Foto af emballagen indvendig
• Foto af selve skaden

Modtager du en pakke med synlige skader, opfordrer vi dig til at nægte modtagelse eller modtage med forbehold. Nægtes modtagelse returneres pakken til os hvorefter vi opretter en sag hos transportøren.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Efter de 14 dage har du tidsubegrænset returret. Læs mere om vilkårene for denne under afsnittet Tidsubegrænset returret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Kontakt os ved at udfylde formularen her. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for meget store varer. 

Hvad koster returfragt?

Varens pris          Returfragt

0,-  > 999,-          Kr. 199,-
1000,- > 2900,-    Kr. 299,-
3000,- > 10.000,- Kr. 499,-

Varen sendes til:

Unoliving
Dalsagervej 25 F
8250 Egå

Det er også muligt at aflevere din returvare på vores adresse i Egå.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du gemmer den originale emballage og sender varen retur i den. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Hvis du ikke har mulighed for at sende varen retur i original emballage, skal varen pakkes forsvarligt ind, sådan at varen ikke tager skade frem til modtagelse hos os. Hvis varen er skadet ved modtagelse hos os, grundet uforsvarlig returindpakning, trækker vi 20-50% fra varens værdi, alt efter hvor store skader varen har. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Ubegrænset returret

Når du handler hos Unoliving.com, kan du uden begrundelse fortryde dit køb uden tidsbegrænsning, selvom de normale 14 dages fortrydelsesret er gået, såfremt varen er ubrugt og i samme stand og mængde som da du modtog den. Varen skal altid være forsvarligt indpakket i original emballage. Du skal blot meddele os, ved at udfylde formularen her, og derpå returnerer varen til os. Du har selv ansvaret for varen, indtil vi modtager den. Tag eventuelt et billede af vare og emballage inden returforsendelsen. Hvis du benytter os til at returnere varen, Varen afhentes altid på den leveringsadresse, som du afgav ved bestilling. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du skal sende den uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet os besked om fortrydelsen. Du står selv for at betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når der er tale om fortrudt køb. For at gøre fragten billigst for dig, kan Unoliving hjælpe med afhentningen af varen hos dig. Efterfølgende fratrækkes fragtomkostningerne fra det beløb du får retur.

Hvad koster returfragt?

Varens pris          Returfragt

0,-  > 999,-          Kr. 199,-
1000,- > 2900,-    Kr. 299,-
3000,- > 10.000,- Kr. 499,-

Varen sendes til:

Unoliving
Dalsagervej 25 F
8250 Egå

Det er også muligt at aflevere din returvare på vores adresse i Egå.

Varens stand, når du sender retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler eller er kraftigt beskadiget, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Ønsker du at fortryde senere end 14 dage efter du har modtaget varen, skal varen være ubrugt og i intakt original emballage. 

Vi anbefaler, at du gemmer den originale emballage og sender varen retur i den. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Hvis du ikke har mulighed for at sende varen retur i original emballage, skal varen pakkes forsvarligt ind, sådan at varen ikke tager skade frem til modtagelse hos os. Hvis varen er skadet ved modtagelse hos os, grundet uforsvarlig returindpakning, trækker vi 20-50% fra varens værdi, alt efter hvor store skader varen har. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt beløbet, du har indbetalt til os ved købet inkl. fragtomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), Dog fratrækker vi eventuelle fragtomkostninger, vi har haft til returneringen og værditab.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Vi refunderer pengene senest 14 dage efter vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde dit køb. Vi kan dog tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamation

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangel-reglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og inden for 24 mdr. Hvis manglen er væsentlig, og hverken reparation, ombytning eller et afslag i prisen kan afhjælpe problemet, gives pengene tilbage mod returnering af produktet. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du bedes reklamere hurtigst muligt efter at du har opdaget manglen eller fejlen ved varen, ved at udfylde formularen som du finder her.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Tag eventuelt et billede af vare og emballage inden returforsendelsen.

Varen sendes til:

Unoliving
Dalsagervej 25 F
8250 Egå

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Det er også muligt at aflevere din reklamationsvare på vores adresse i Egå.

Persondata

For at kunne handle på Unoliving.com skal du som minimum oplyse:

• Navn
• Adresse
• E-mailadresse
• Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Har du på et tidligere tidspunkt oprettet et login til vores webshop for at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, medmindre du beder os herom.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Oplysninger sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til vores kundeservice på kundeservice@unoliving.com.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Cookies

Ved at benytte Unoliving.com accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Ønsker du at læse om, hvilke cookies der bruges på Unoliving.com, samt hvorledes du sletter cookies så klik her.

Immaterielle rettigheder

Enhver leverance af produkter sker med respekt af de pågældende producentens immaterielle rettigheder og sælger er uden ansvar af nogen art for købers handlinger i strid med disse rettigheder.

B2B - Erhvervskunder

Følgende aftalevilkår finder alene anvendelse ved aftaler, hvor køber i det væsentlige handler som led i sit erhverv. Der er ingen returret på varer solgt til erhvervskunder.

Reklamation og mangler

Ved levering skal køber straks foretage en sådan undersøgelse af det solgte som ordentlig forretningsbrug kræver. Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber straks give sælger besked. Såfremt køber har opdaget eller burde have opdaget manglen og ikke reklamerer som anført, kan køber ikke senere gøre manglen gældende. Sælger kan frit vælge at afhjælpe manglen eller foretage ny levering. Såfremt sælger anmoder derom, skal køber umiddelbart efter reklamationen, for købers regning og risiko, returnere den angivelige mangelfulde vare til sælger i original emballage. Sælger forbeholder sig ret til kun at modtage den angivelige defekte del. Reklamationer på mangler og brækage forårsaget i erhvervsmæssige sammenhænge accepteres ikke.

Forbehold for priser og ordrebekræftelser

Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden, da disse er automatisk beregnet. Ligeledes forbeholder Unoliving sig ret til at begrænse antallet af solgte enheder til særlig markedsført pris, da vi altid vil prioritere salg til private.

Mailen der modtages efter at en ordre er gennemført er således alene en kopi af indkøbskurven, og ikke Unolivings accept på at handlen gennemføres.

Ansvarsbegrænsning

Et erstatningskrav overfor sælger kan ikke overstige faktura beløbet for den solgte genstand, idet omfang andet ikke følger af dansk rets ufravigelige regler om produktansvar. Sælger fraskriver sig ethvert ansvar for tabt datamateriel. Dette gælder ydermere under indlevering af produkter til reparation. Køber har ansvaret for backup af alt eksisterende materiale på indleverede produkter

Ejendomsforbehold

Sælger forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil hele købesummen inklusive leveringsomkostninger samt eventuelle renter og omkostninger er betalt fuldt ud. Køber forpligter sig til at holde leverancen forsikret og skadefri indtil hele købesummen er lagt.

Lovvalg og værneting

Køb af varer på Unoliving.com er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Klageadgang

Ønsker du at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk 
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du indgive en eventuel klage igennem EU-Kommisiones klageportal, ODR. Den finder du her.
Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, bedes du udfylde formularen som du finder her.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.06.2022

.