Hylder til entréen

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Stort udvalg af flotte hylder

Mangler du en flot væghængt hylde? Så er du landet det rigtige sted. På denne side finder du hele vores store udvalg af flotte væghylder, som kan pryde din væg. En hylde til entré er praktisk og kan være hjemsted for dine nøgler og andre småting. Af hylder til væg har vi både moderne hylder, designer hylder, svævehylder, hængehylder, brede hylder, kassehylder og en smal hylde til billeder. Kort sagt har vi mange smarte hylder til alle behov og rum, såsom hylder til stue eller en hylde over sengen. Kig rundt på siden og find hylde inspiration. Køb hylde hos Unoliving. Se alt vores småopbevaring her.

Er du ved at flytte til noget større, eller mangler du fornyelse i din indretning? Så find en hylde hos Unoliving, der opfylder dine behov. Vi har hylder i forskellige farver, materialer og størrelser. Skal du bruge en hylde til dine bøger, kan du med fordel finde en hylde, hvor der er flere overflader, hvor du kan stille dine bøger på. Skal du udstille dine plakater, billeder og nips, skal du finde en billedhylde eller gallerihylde. Mangler du noget til at opbevare og gemme dine ting væk, skal du finde en hylde med skuffer eller skydelåger.

Køb hylde hos Unoliving

Hylder er både flotte og praktiske at have hængende på væggen i dit hjem. De fungerer i alle rum, hvor de kan have et individuelt formål. Du kan hænge en hylde op på badeværelset, hvor du kan stille dine smukke parfumer, en lille grøn plante og dine smykker. I stuen kan du stille nogle smukke figurer eller en fin vase med blomster. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af væghylder, som både ser smukke ud alene og med pynteting på. Vi har i forskellige materialer som metal, naturflet, træ og glas. Hvad enten du går efter et bestemt look eller pris, så har vi den hylde, du leder efter hos Unoliving. Hvilken hylde er din favorit? 

Hylder til enhver stil og indretning 

Hylder er med til at sætte prikken over i’et i din indretning. De har den praktiske funktion at kunne opbevare dine ting, men du kan også bruge en hylde til at udstille dine dekorative boligtilbehør. Dine pynteting er med til at give din indretning personlighed, og hvis du en dag ønsker fornyelse, kan du skifte tingene ud. For eksempel kan du stable nogle af dine yndlingsbøger og stille en finurlig figur, familiefotos eller en fin bordlampe på hylden. Hylden er dekorativ på væggen og kan hænges i både par eller i klynger. Går du efter en hylde i en bestemt stil, har vi et stort udvalg af lækre brands, som skaber hylder i forskellige designs.

Har du en rustik indretning, skal du hente inspiration fra brands som Dutchbone og Ib Laursen, som har designet hylder, der har et råt look. Hylder i metal og jern er giver et industrielt touch, som komplimenterer din rustikke stil. Er du mere til en skandinavisk stil, skal du finde en hylde i et træ med et enkelt design. Naturmaterialer er et vigtigt element i den skandinaviske indretning, og det har brandet WOUD og Andersen Furniture særligt blevet inspireret af. De skaber tidløs design i flere af naturens farver, så du har mulighed for at vælge netop din favorit hylde. Er din boligindretning mere præget af en ny nordisk stil, skal du hente inspiration til din hylde fra brands som NordalHouse Doctor og We Do Wood. De har designet hylder med et moderne touch i form af stilrene linjer, som aldrig vil gå af mode. Du kan også kigge efter en mere eksklusiv stil og vælge en hylde med enkle detaljer og et minimalistisk udseende. Hos Unoliving har vi præcis den hylde, du mangler.