3-personers sofaer

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Indretning med en 3 personers sofa

Få en lækker og komfortabel 3 personers sofa, der passer til din stue. Hos Unoliving har vi mange forskellige 3 personers sofaer til enhver smag. Find din 3 personers sofa i den farve og stilart du ønsker. Du kan f.eks. få en moderne sofa, retro sofa eller en klassisk sofa. På denne side finder du sofaer, der er produceret i stofbetræk, velour og læder. I vores udvalg af 3 personers sofaer, kan du bl.a. vælge imellem farverne grå, sort, grøn, beige, blå og lyserød. Er du i tvivl om størrelsen, kan du også se alle vores sofaer2 personers sofamodulsofaer og sofaer med chaiselong, så du får den bedste løsning til dit hjem.

Lækre 3 personer sofa

Mangler du en ny 3 personers sofa? Så er du kommet til det rette sted. Hos Unoliving kan du finde lækre og behagelige 3 personers sofaer til din stue. I din sofa kan du ligge med din iPad og tjekke nyhederne for dagen eller nyde en god kop kaffe. Du kan også slænge dig til en god film med dine børn og nyde en skøn weekend. En 3 personers sofa giver plads til at hele familien kan tilbringe hyggestunder sammen. Få inspiration til, hvilken 3 personers sofa fra vores lækre brands, der passer til din stue. Se vores udvalg af 3 personers sofaer her på siden.

En 3 personers sofa der indbyder til hygge

I stuen hører sig en behagelig sofa til. Det er her, børnene tager dynen med ind og sætter sig til rette, når det gode fredagsprogram går i gang. Her sidder de og hygger med fredagslik og måske en lille sodavand til ganen. Det er her, hele din familie samles på en skøn lørdag og ser en spændende film med popcorn. Når dine venner kommer over for en eftermiddagskaffe, er sofaen et skønt sted at sidde og hyggesnakke. En 3 personers sofa vil give plads til hele familien, og alle vil kunne deltage i den gode sofahygge. Hos Unoliving kan du finde 3 personers sofaer i forskellige farver, materialer og former. Vi har både den klassiske 3 personers sofa, og den lidt mere vovet sofa, som sætter noget kant i din indretning. Bliv inspireret af vores lækre brands, som har sans for både stil og funktion. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af 3 personers sofaer, og vi er sikre på, at vi har den helt rigtige sofa til dig.

Flere farver, materialer og former

En 3 personers sofa er et af de større møbler i stuen. Efter hvilken farve eller form du vælger, kan sofaen sætte en bestemt stil i din indretning. Lad for eksempel kontraster møde hinanden i din indretning. Hvis du har en minimalistisk indretning, kan du bryde det med en bombastisk 3 personers sofa i læder. Har du mange møbler med skarpe kanter, kan du skabe lidt struktur med en 3 personers sofa i bløde former. Er du glad for at variere i din stil i stuen, skal du finde en 3 personers sofa i farverne grå eller en jordnuancer, der komplimenterer flere stilarter, så den større 3 personers sofa altid vil passe ind. Det velkendte materiale velour, hitter i de danske hjem, og det er ikke uden grund. Det lækre materiale er både blødt og fremstår eksklusivt i din indretning - også til et stort møbel som en 3 personers sofa. Vi har flere brands, som fremstiller 3 personers sofaer i velour, som du kan hente inspiration fra. Er du glad for farver, skal du vælge en 3 personers sofa i okker, blå, lilla, grøn eller pink, som er mere modige farver, der med sikkerhed vil pryde din indretning og gøre den personlig.

Det er vigtigt at din 3 personers sofa er behagelig at sidde og ligge i. Du skal kunne finde ro og afstresse i din sofa. Det er individuelt hvilke farver og materialer, der bringer dig magelighed, så hos Unoliving har vi flere forskellige varianter af 3 personers sofaer, du kan vælge imellem. Vi hjælper dig med at finde netop den sofa, der vil bringe dig den bedste følelse af velvære.
Sammen med din 3 personers sofa hører sig et lækkert sofabord og lænestol til selve sofamiljøet. Er du i tvivl om størrelsen, kan du også kigge på vores 2 personers sofaer, modulsofaer og sofaer med chaiselong, så du får den bedst løsning til dit hjem.

3 personers sofaer fra lækre brands

Vores udvalg af 3 personers sofaer byder på populære brands, som har forskellige designs. Er du til den klassiske sofa i en nedtonet farve, har Kragelund Furniture og FDB Møbler designet smukke sofaer med et enkelt design. Ferm LIVING har designet 3 personers sofaer med et unikt design i bløde former, der bringer et eksklusivt udtryk i din indretning. Ønsker du en mere rustik stil, er WOOOD brandet du skal kigge på. De designer 3 personers sofaer med en rå stil, der bringer et vintagelook til stuen. Ønsker du vælge imellem en bred vifte af farver, har BePureHome designet smukke 3 personers sofaer med et hav af lækre nuancer og materialer.
Se også vores udvalg af 3 personers sofaer fra andre brands som HANDVÄRK, Zuiver og vtwonen.