Spejle

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find det helt rigtige spejl

Spejle er uundværlige i indretningen både som et funktionelt og et dekorativt indspark. De kan både bruges i entréen, soveværelset, badeværelset, garderoben og stuen – ja, faktisk i alle hjemmets rum. Spejle er fantastiske til at give illusionen af et større rum, hvis du kun har få kvadratmeter, og så er de samtidig gode til at få mere lys lukket ind i rummet. Derudover er det altid rart at have et spejl at kigge i, inden man forlader huset. Hos Unoliving finder du et stort udvalg af flotte spejle til boligindretningen i mange forskellige farver og former. Vi tilbyder både runde, ovale, firkantede og asymmetriske spejle. Derudover er der spejle med de mere særprægede faconer, der giver noget unikt til indretningen og samtidigt nemt kan pifte en kedelig, hvid væg op. Du kan finde spejle med ramme, men også spejle uden ramme. Hver i sær giver et flot look.

I vores sortiment kan du nemt finde et spejl, der passer til din stil og din indretning, om du så er ude efter et stort spejl eller et lille spejl. Du kan finde spejle fra kendte brands som NordalBloomingvilleGUBIBroste Copenhagen og House Doctor

Spejl som vægdekoration

En af tidens helt store spejltrends er at bruge spejlet som en form for vægpynt, der erstatter det klassiske maleri eller rammen med plakaten f.eks. i stuen over sofaen eller i spisestuen over skænken. Unoliving tilbyder spejle i mange størrelser samt prisklasser, så der er noget for enhver. Derudover er det altid rart at have et spejl at kigge i, inden man forlader huset. Sortimentet byder både på alt fra klassiske spejle til de mere dekorative spejle. Så om du mangler et lille fint spejl til entréen eller et stort gulvspejl til dit walk-in-closet, så er du kommet til det rigtige sted. Vær i øvrigt opmærksom på om dit spejl er vådrumssikret, hvis du ønsker at bruge det på badeværelset. I vores sortiment kan du nemt finde et spejl, der passer til din stil og dit farvetema i din indretning.