Soveværelse

Soveværelset er det rum, du tilbringer mest tid ad gangen, så soveværelset er derfor et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er her, du begynder og slutter din dag. Kvaliteten og funktionaliteten af alle møbler i soveværelset er meget vigtige. Lige fra en god og behagelige seng, til et praktisk, indrettet garderobeskab. Soveværelsets primære funktion er at være der, du sover og hviler hovedet, så du er klar til en ny dag.

Møbler til soveværelset

Soveværelset skal altså være et sted du føler dig godt tilpas og føler dig hjemme. Her gælder det nemlig om at skabe en rolig og afslappet stemning. Sengen har hos de fleste en central plads i rummet. Du skal dog huske at tænke på dine behov. Har du for eksempel brug for et sted at lægge din make-up om morgen, bør du prioritere, at der skal være plads til et bord og et spejl. Kan du lide at stå længe foran spejlet og prøve outfits, skal den sparsomme plads måske bruges hertil. Find inspiration til dit soveværelse på Unoliving.com og find de nyeste trends og tendenser inden for indretning af dit soveværelse.

 

5 tips til indretning af dit soveværelse

  1. Skab wow-effekt med en sengegavl. En sengegavl fuldender din seng og dit soveværelse samt giver en helt særlig stemning. Med en sengegavl slipper du også for at sidde op da en kold væg, når du vågner om morgen eller ser serier i sengen. Vi har sengegavler i flere forskellige farver og varianter.

  2. Planter i dit soveværelse er en god idé. De grønne planter er ikke kun flotte at kigge på men giver rummet liv, spreder glæder og renser luften mens du sover.

  3. I soveværelset kan det være nødvendigt med et sted, hvor du kan lægge dine puder, plaider eller måske endda tøj, når du skal i seng. Til dette formål kan du med fordel indrette rummet en bænk eller sengeskuffer. Hos finder du et udvalg af både bænke og sengeskuffer for enhver smag.

  4. Giv dit soveværelse en makeover med lidt maling. Mal en enkelt væg i en dæmpet farve. Det er en lille ændring, der gør en kæmpe forskel.

  5. Husk dine behov, når du vælger natbord! Et minimalistisk natbord, kun bestående af en bordplade kan være virkelig flot. Det er dog ikke særlig praktisk, hvis du er typen der læser meget. Hos os finder du natborde både med og uden hylder og skuffer.

 

Køb møbler til soveværelset online

Senge og klædeskabe kan være frygtelig besværlige at fragte hjem, men køber du hos Unoliving, kan vi fragte det hjem til din hoveddør uanset etage. Du kan derfor ganske roligt bruge nogle minutter på at kigge vores katalog igennem, og se om der er noget der frister. Vi har et stort og stadigt stigende udvalg indenfor senge, sengeskuffer, natborde og sengeborde, lamper til soveværelset, kommoder, garderobeskabe og meget meget mere. Vi har gjort det let for dig at finde præcis hvad du leder efter, og vi garanterer konkurrencedygtige priser, samt sikker og professionel kundeservice fra start til slut. Find din nye seng til soveværelset, eller garderobeskab her, og få det leveret let og uden besvær.