Soveværelse

Se alt til soveværelset
Senge
Garderobeskab
Kommoder
Sengebord
Madrasser

Stort udvalg af soveværelsesmøbler i mange varianter og designs

Soveværelset skal være et sted du føler dig godt tilpas og føler dig hjemme. Her gælder det om at skabe en rolig og afslappet atmosfære, som du kan give dig fuldkommen hen til. Selvom vi bruger størstedelen af vores tid i vores soveværelse med øjnene lukkede, så er dette ikke et rum, der skal gå glip af en lækker indretning med flotte soveværelsesmøbler. Du vil ikke fortryde at vælge de moderne, klassiske, romantiske eller minimalistiske løsninger, der passer til resten af din indretning i hjemmet. Soveværelset skal være et frirum, hvor det er rart for dig at være, og omgivelserne får dig til at slappe af. Vi har samlet alt, du behøver til dit soveværelse, for at du får den perfekte indretning med alt dertilhørende. Find en masse inspiration til soveværelsesmøbler og indretning af dit soveværelse på vores spændende Pinterest side.

Sengen har hos de fleste en central plads i rummet. Du skal dog huske at tænke på dine behov. Har du for eksempel brug for et sted at lægge din make-up om morgen, bør du prioritere, at der skal være plads til et bord og et spejl. Kan du lide at stå længe foran spejlet og prøve outfits, skal den sparsomme plads måske bruges hertil. Find inspiration til dit soveværelse her hos Unoliving og find de nyeste trends og tendenser inden for indretning af dit soveværelse. Gå på jagt i vores store udvalg af soveværelsesmøbler. 

Vi har et stort udvalg af soveværelsesmøbler som senge, madrasser, sengeborde, garderobeskabe, kommoder og meget mere. Ligeledes har vi et stort udvalg af lamper og andre pynteting til rummet, som kan være med til at skabe en hyggelig stemning og den rette atmosfære. Du finder lækre løsninger både til det lille soveværelse og det store soveværelse, hvor der er noget til enhver prisklasse. Inden du køber din næste seng, vil vi anbefale dig, at læse vores sengeguide. Her hjælper vi dig med, at finde den rigtige seng og madras til dig. 

5 tips til indretning af dit soveværelse

  1. Skab wow-effekt med en sengegavl. En sengegavl fuldender din seng og dit soveværelse samt giver en helt særlig stemning. Med en sengegavl slipper du også for at sidde op da en kold væg, når du vågner om morgen eller ser serier i sengen. Vi har sengegavler i flere forskellige farver og varianter.
  2. Planter i dit soveværelse er en god idé. De grønne planter er ikke kun flotte at kigge på men giver rummet liv, spreder glæder og renser luften mens du sover.
  3. I soveværelset kan det være nødvendigt med et sted, hvor du kan lægge dine puder, plaider eller måske endda tøj, når du skal i seng. Til dette formål kan du med fordel indrette rummet en bænk eller sengeskuffer. Hos finder du et udvalg af både bænke og sengeskuffer for enhver smag.
  4. Giv dit soveværelse en makeover med lidt maling. Mal en enkelt væg i en dæmpet farve. Det er en lille ændring, der gør en kæmpe forskel.
  5. Husk dine behov, når du vælger natbord. Et minimalistisk natbord, kun bestående af en bordplade kan være virkelig flot. Det er dog ikke særlig praktisk, hvis du er typen der læser meget. Hos os finder du natborde både med og uden hylder og skuffer. 

Køb møbler til soveværelset online

Senge og klædeskabe kan være meget besværlige at fragte hjem, men køber du hos Unoliving, kan vi fragte det hjem til din hoveddør gratis. Du kan derfor ganske roligt bruge nogle minutter på at kigge vores hjemmeside igennem og se, om der er soveværelsesmøbler, som frister. Vi har et stort og stadigt stigende udvalg indenfor senge, sengeskuffer, natborde og sengeborde, lamper til soveværelset, kommoder, garderobeskabe og meget mere. Kort sagt har vi alt det, du skal bruge til et soveværelse hvad end det er at pifte den eksisterende indretning op, eller starte helt forfra.

Når du handler hos os, kan du se, vi har gjort det let for dig at finde præcis, hvad du leder efter med vores søgekriterier i venstre side. Vi har konkurrencedygtige priser, og garanterer sikker og professionel kundeservice fra start til slut. Find din nye seng til soveværelset eller garderobeskab her, og få det leveret let og uden besvær.