Under brandet By Hammel finder du en kollektion af moderne serier af designmøbler og interiør. Alle serie under By Hammel er udformet med ånd og håndværk leveret fra generation til generation i den danske møbel- og designtradition. Tro mod værdierne og Hammel Furniture brandet. Alle produkter i serierne har den lille smule ekstra, det gør det til et By Hammel produkt.
Hammel Furniture har siden 1961 produceret møbler med stolte rødder i de danske håndværkstraditioner. Produktionen foregår på fabrikkerne i Hammel og Skærbæk, hvor kvalitet og bæredygtighed er afgørende.

Keep by Hammel

Keep by Hammel er en luksuriøs serie med smukke og karakteristiske detaljer. En fleksibel møbelserie, som kan mixes og matches lige som du ønsker det.

Se produkter her

Findahl by Hammel

Dansk håndværk siden 1946. Udforsk de smukke Findahl møbler og find den spisestuestol, barstol, loungestol eller spisebord, som passer til din indretning.

Se produkter her

Meza by Hammel

Design dit eget spisebord. Meza by Hammel er en eksklusiv møbelserie med et stort udvalg af dansk design spiseborde. Bordplader og ben kan kombineres efter eget ønske.

Se produkter her