Besøg vores Outlet - spar op til 70%!

På vores adresse i Egå lidt udenfor Aarhus har vi en outlet, hvor vi har et lille udvalg af de produkter, vi sælger på webshoppen. Her har du mulighed for at se, mærke og prøve møblerne, ligesom du kan købe produkter i outletten til fordelagtige priser. Udvalget i outletten varierer hele tiden, og du kan derfor ikke være sikker på, at vi har det, du er på udkig efter. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice på kundeservice@unoliving.com eller telefon 7242 4343 for at høre mere om produkterne i outletten.

Se alle varer i vores Outlet her!

Hvad du kan forvente og betingelser  

I vores outlet finder du et lille udvalg af forskellige møbler og tilbehør til din bolig, og hvor det hele er i et begrænset antal. 
Du kan blandt andet finde møbler som spisebordsstole, lænestole, sofaer, spiseborde, sofaborde, skænke, skabe, skoreoler, lamper. Derudover kan du finde boligtilbehør som flotte puder, sengetæpper, lysestager og vaser. 

Produkterne i outletten er en blanding af fejlfrie returvarer samt produkter med små skader og mangler. En skade kan være en ridse, en mindre skade, ujævnheder i malingen ligesom der også blot kan være noget galt med emballagen. Derfor gør vi også opmærksom på, at når du køber noget fra outletten, så er det ofte uden emballage. 

  • Køb fra outletten kan ikke byttes eller refunderes.
  • Produkter købes som beset.
  • Der er kun det antal produkter, som vi har fremme.
  • Vi har desværre ikke mulighed for at sende varer fra vores outlet.
  • Vi modtager kortbetaling

Prisniveauer

I vores outlet er der rabat på alle produkter, undtaget udstillingsmøbler som ikke kan købes. Du finder møbler og boligtilbehør med en rabat på helt op til 70%.

Besøg os på 

Dalsagervej 25F
8250 Egå

Mandag - fredag 09.00-16.00