Spisebordslamper

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Spisebordslamper i mange designs

Lys dit hjem og spiseplads op med smukke loftslamper fra Unoliving. Med en spisebordslampe er du sikret en god belysning, som skaber det udtryk og stemning, du ønsker. Vi har et stort udvalg af loftlamper i forskellige former, farver, materialer, størrelser og priser. Det giver dig mulighed for at finde netop den loftslampe, der matcher dine behov. Se for eksempel vores pendler og lysekroner. Loftlamper over spisebordet giver en fantastisk belysning, der danner rammer om det gode selskab ved spisebordet. Når du leder efter en spisebordslampe skal du finde en loftslampe, der lyser hele bordet op. Har du et langt spisebord, kan du hænge pendler på en række eller sætte dem sammen i en klynge, så lyset spredes hen langs med bordet. En pendel består som regel af en enkel pære, derfor er den helt ideel at hænge i hjørnet i en stue eller over sofabordet. Ønsker du en hyggelig belysning, skal du finde en lyskilde med et varmt lys. Ønsker du et mere direkte lys, skal du finde en loftslampe med en skærm, som kan positionere lyset.

Find en loftslampe der designmæssigt passer ind i din indretning, så når lyset er slukket, så vil den også pynte dekorativt fra loftet. Når du er på udkig efter nye loftlamper kan du vælge en komplet løsning, eller du kan sammensætte flere pendler efter eget valg. Se det store udvalg hos Unoliving og find den loftlampe, der passer hjemme hos dig. Se også vores udvalg af bordlampergulvlampervæglamper og udendørslamper

Spisebordslamper til enhver smag

Hos Unoliving kan du finde loftslamper i alle stilarter. Vores store udvalg gør, at du kan finde din ønskede belysning til dit hjem. Er du vild med det eksklusive look, skal du se GUBI og Designs By Us loftslamper. Deres designs giver et ekstravagant udtryk til rummet og er smukke både slukket og tændt. Er du mere til en vintage og rå stil, er Dutchbone et sikkert brand at kigge på. De er kendt for at lege med rå overflader, som giver deres loftslamper et unikt look. Ønsker du en loftslampe, som har et unikt design, har EBB&Flow skabt smukke loftslamper med sjove og elegante former. Til den nordiske og skandinaviske stil er ferm LIVING, Nordal og Zuiver brands, som har designet loftslamper der komplimenterer denne indretningsstil godt.