TV-Borde

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Tv-borde

Et tv-bord var engang noget, vi elskede at hade, men moden skifter, og sådan er det heldigvis ikke længere. Årsagen er ikke, at vi er blevet masochister med tiden, men at tv-bordet har ændret udseende. Fra at være kiksede kasser i klamme materialer er de i dag blevet til et skønt møbel i lækkert design og materialer fra øverste hylde. Det er i hvert fald de egenskaber og kvaliteter, der kendetegner alle de tv-borde, du kan finde her hos Unoliving. Forandringen fra uhyre til skønhed var kærkommen, fordi tv-bordet er blevet så vigtigt et møbel. Selvfølgelig vælger mange at hænge deres fladskærm op på væggen, men ofte er tv-bordet et smartere, flottere og mere funktionelt valg. Det giver dig nemlig mulighed for at opbevare en masse udstyr og tilbehør, der har med tv’et at gøre, lige i nærheden. Det kan for eksemvel være højtalere, blu ray-afspiller, film, bøger og fjernbetjeninger. Derudover så skjuler tv-bordet for ledninger på en helt anden måde, end den ophængte fladskærm har mulighed for.

 

Tv-bordet er altså mere, end navnet lægger op til. Ud over at fungere som parkeringsplads for fjernsynet kan det nemlig også agere som enten reol eller lav skænk.

 

TV-borde - et praktisk møbel med opbevaringsmuligheder

Tv-bordet er et praktisk møbel, som du med garanti vil blive glad for. Det har således både plads til tv’et og en lang række andre ting. Møblet opbevarer sågar alt med stil. Stilen kan enten være moderne eller mere klassisk. I hvert fald såfremt du vælger et tv-bord her fra Unoliving.

 

Mærket på dit nye bord kan meget vel være portugisiske TemaHome. TemaHome er din garanti for et tidssvarende og moderne møbel, der tænker på design og funktionalitet ind i sine løsninger. Møblerne er designede af prisvindende portugisere og har altid stået for stilsikre linjer.

 

Ellers er svenske Mavis et godt bud på et andet mærke, der hellere end gerne vil levere tv-bordet hjem til din stue eller dit soveværelse. Mavis producerer sine møbler i hjertet af Sverige – ud fra grundelementer, der altid har fokus på design med lækre detaljer, smarte funktioner og fantastisk holdbarhed. Møblerne er desuden FSC-certificerede, så de kan være dit sikre valg, hvis du går op i miljøet og de bæredygtige løsninger. 

En oase af stilrent design

Hvad enten du sværger til et af de to nævnte mærker – eller måske et helt tredje – så er alle brands kendt for kvalitet. Og de udgør tilsammen en sand oase af stilrent design og rustikke klassikere med et moderne twist.

Tv-borde i hvid, sort eller træ?

Hvid, sort eller egetræ – hvad passer til dit tv, din stil og indretningen i dit hjem? Overvej, om dit nye tv-møbel skal være usynligt og gå i et med omgivelserne, eller om det skal være et møbel i sig selv. Et hvidt møbel vil åbenlyst gå i et med hvide vægge, mens et sort tv-bord ofte skaber en visuel enhed og forbindelse til det sorte tv. Begge dele gør tv-møblet usynligt og flytter fokus til fjernsynet eller til de ting, der opbevares i og på tv-bordet.

 

En tv-skænk i træ med smukke udskæringer fungerer som et møbel i sig selv og kan være med til at skabe en særlig stil i indretningen. Et lille tip: Vælg et tv-bord med stoffront, hvis du vil skjule de elektroniske apparater, men samtidig have mulighed for at styre dem med fjernbetjeningen.

Med eller uden ben

Den sidste relevante ting at overveje, når du skal vælge dit næste tv-bord, er, om det skal være med eller uden ben. Det vil nemlig alt andet lige gøre en visuel forskel, om bordet er med ben eller uden ben. Hvis benene er til stede, så vil det give et luftigt og let udtryk, som dog kan vise sig at være upraktisk, hvis man har børne- eller hundelegetøj i rummet, der nemt kan trille ind under. Tv-borde uden ben giver et stabilt look, men visuelt kan det optage meget gulvplads. Opvej fordele og ulemper op mod hinanden, og vælg den løsning, der passer bedst til dig og dit hjem. Vi garanterer, at du bliver glad for dit valg.

 

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan fange os i kundeservice på 7242 4343 alle hverdage fra kl. 9 til kl. 16. Hvis de tidspunkter ikke passer dig så godt, så kan du skrive til vores online support. De har åbent alle døgnets timer, hele ugen. Vi lever af glade kunder og vil derfor sikre os, at du har mulighed for at få hjælp og vejledning, så du får lige det møbel, der passer til dig og din stue.