Parasoller

Parasoller

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Find den helt rigtige parasol

Vil du også gerne nyde det gode sommervejr uden at blive skoldet af solens stråler? Så slå en parasol op for at bringe skygge på terrassen. Her kan du sidde ved dit havemøbelsæt, og dase hen uden at være urolig for at få for meget sol. Hos Unoliving har vi parasoller i smukke farve. Her kan du finde parasoller i god kvalitet fra brands som Brafab og Venture Design. Tag et kig her på siden.

 

Brug parasollen som skygge til sommeren

Solen er skøn. Når den skinner ned på os med dens klare lys fra den blå himmel, får vi ny energi og overskud. Det er også i det dejlige solskin, du går ud i haven og roder i jorden for at bevare det smukke blomsterbed eller svinger hækkesaksen, så hækken står flot og skarpt. Efter det hårde arbejde i haven, hvor solen har bagt oven ned på dig, trænger du til en pause i skyggen med et dejligt koldt glas vand. Slå parasollen op for at køle ned i havestolen. Parasollen er praktisk i den forstand, at den kan tages frem, når solen er stærk og pakkes væk, når solen langsomt er ved at gå ned. Parasollen giver skygge til, at du kan købe den gode jordbærtærte fra den lokale bager, og nyde den sammen med din familie på terrassen uden, at tærten smelter væk i sommervarmen. Ligeledes kan du søge ly under parasollen, hvis en af sommerens byer bryder frem.

 

Flyt parasollen efter solens position

Hver dag flytter solen sin position hen over himlen. Derfor er det praktisk at investere i en parasol, hvor du kan tilte parasolhovedet, så du altid sidder i skygge. Placer din parasol i en parasolfod, så du har mulighed for at rykke på dens placering på din terrasse. Har du en lille nyfødt baby, er det vigtigt at han/hun får skygge hen over sommeren – og med en parasol kan du made, lege og sove med den lille på terrassen, imens I begge nyder det gode vejr.

Bor du i en lejlighed med en altan, har vi altanparasoller, som kan sættes fast til gelænderet og tiltes efter behov. Det gør det muligt for dig at læse en god bog, sidde med arbejdsopgaver eller bare nyde tilværelsen på altanen. Sæt dig godt til rette på altanen i en cozy loungestol eller en god caféstol og cafébord.

 

Parasollen til de hyggelige sommeraftner

Det er så hyggeligt at have gæster på besøg til en god middag. De hyggelige snakke over det kolde glas rosé kan trække ud, og før man ved af det, er solen gået ned og stjernehimlen kommet frem. Men aften behøver ikke at slutte. Hos Unoliving har vi en parasol med indbygget lys i skelettet, så I kan sidde ude og nyde hinandens selskab i længere tid. Ved siden af din smarte parasol, kan du have nogle loungemøbler, så I sidder ekstra godt i lyset fra parasollens lyskæde.

 

Parasoller i hvid, sort og beige

Hos Unoliving har vi parasoller i forskellige størrelse og farver. Den hvide parasol er elegant og smuk. Den hvide farve gør, at den stadig bevarer den gode belysning, imens den giver skygge. Den sorte parasol giver et stilrent og tidløst look til din terrasse, og bringer en god skygge. Den sorte farve, vil passe til dine hynder lige meget hvilken farve, de har. Den beige parasol er en klassisk farve, som vil passe ind på en hver terrasse. Parasollen vil stå flot til en træterrasse, hvor de brunlige farver vil komplimentere hinanden.