Tøjstativer

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Pynt din entré med det rigtige tøjstativ

Gå på opdagelse i det store udvalg af tøjstativer hos Unoliving. Et tøjstativ er både praktisk og smuk i hjemmet. Hos Unoliving har vi et bredt udvalg af dekorative tøjstativer, som vil klæde din entré, soveværelse eller gæsteværelse. På tøjstativet kan du hænge dit overtøj, fine kjoler og dét tøj, du skal bruge igen dagen efter. Du kan finde tøjstativer fra spændende brands i materialer som metal, eg, træ og jern.

Dekorative tøjstativer

Entréen er det første dine gæster ser, når de inviteres inden for. Skab derfor en stilfuld entré ved sammensætning af simpelhed og enkelte farver, som giver din entré et personligt præg. Tøjstativer vil være med til at give det gode førstehåndsindtryk til dine gæster, da et tøjstativ er dekorativ i indretningen, og kan bære alle dine gæsters frakker, så de sidste ikke skal smides på sengen.
Tøjstativet skal ikke blot være dekorativ i indretningen af entréen, det skal også opfylde sit hovedformål – at bære jakker og overtøj. Du skal kunne hænge dit våde regntøj til tørre, når vejret viser sig fra sin dårligere side. 

Tøjstativer til store og små rum

Hos Unoliving har vi tøjstativer som både egner sig til den store og lille entré. Har du en lang og smuk entré, kan du tillade dig at stille tøjstativet mere ude i rummet for at skabe dybde. I den store entré har du også plads til knager, en entrébænk eller smukke skoskabe. Ryd gulvet for sko med et skoskab, på den måde syner entréen større, og du får mere plads på gulvet. Brug også tøjstativet i soveværelset og gæsteværelset som garderobestativ. På garderobestativet kan du hænge kjoler og andet tøj, der ikke skal blive krøllet. Et garderobestativ gør det samtidig muligt at have tøjet hængende fremme og lige ved hånden, når du skal bruge det. Måsker skal du bruge tøjet igen næste dag, så er et garderobestativ smart, så du ikke behøver gemme tøjet helt væk i skabet igen.