SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

 

Hjørnesofaer

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Skab en krog af hygge med en hjørnesofa

Udnyt pladsen i stuen optimalt med en hjørnesofa. Hjørnesofaen er det rummelige møbel til stuen, der sørger for, at der er plads til hele familien og samtidig skaber et hyggeligt samlingspunkt omkring sofabordet. Hos Unoliving kan du finde flere forskellige hjørnesofaer i forskellige stilarter og størrelser, farver og materialer. Vi har både modeller, der er lette og elegante, men også store flydere i vores sortiment, hvor man virkelig kan få lov at slænge sig. Se vores store udvalg af sofaer såsom sofaer med chaiselong, U-sofaer, XL-sofaer og modulsofaer. 

Hjørnesofaen er et fantastisk møbel til stuen, for selvom den er stor, giver den dig mere plads til hele familien. Det er nemt at indrette med en sofa, så snart du ved hvor meget plads du har at gøre med, og om den skal være højre- eller venstrevendt. Du anbringer mange timer i en sofa, hvorfor det er vigtigt med god komfort. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af hjørnesofaer og u-sofaer der både har åbne og lukket ender, god komfort og plads til hele familien. Så uanset om du leder efter en stor eller lille hjørnesofa eller u-sofa, kan du finde dem i flere forskellige farver og stilarter her. 

En ny og lækker hjørnesofa til dit hjem

Hvorfor ikke vælge en sofa, hvor der er plads til at samle hele familien eller alle dine gæster. Hos Unoliving tilbyder vi et bredt udvalg af hjørnesofaer, og du kan også vælge en hjørnesofa med chaiselong og få plads til endnu flere. En hjørnesofa behøver ikke nødvendigvis være et klodset møbel. Vores leverandører har formået at designe hjørnesofaer i lækre og elegante udgaver og også i mange forskellige størrelser. Vælg en hjørnesofa med lidt længere ben, det er nemlig med til at give lethed til møblet. Hjørnesofaer, der er sænket helt ned til gulvet, er derimod virkelig flotte i den store eller lyse stue. Personliggør din sofa med puder og plaider i dine yndlingsfarver. Det er også med til at gøre sofaen endnu mere indbydende, så man får lyst til at slænge sig og tage en slapper eller en hyggesludder.

Se også vores store udvalg af 2 personers sofaer, 3 personers sofaer og sovesofaer.