U-sofaer

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Køb din u-sofa hos Unoliving

Har du overvejet en u-sofa, som dit næste sofakøb? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Her på siden kan ud finde vores udvalg af lækre u-sofaer i forskellige farver og materialer. En U-sofa giver plads til hele familien med en chaiselong i hver side. Se de forskellige U-sofaer og designs på denne side eller find inspiration blandt vores andre sofaer.

Med en u-sofa giver du plads til hele familien kan sidde ned, og u-sofaen inviterer i den grad til afslapning i stuen. Med chaiselonger på begge sider, kan flere smække benene op og hvile i den ultimative komfort. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af u sofaer til din stue. Du kan både finde en u-sofa i et lækkert stof og flot skind. Få inspiration fra vores populære brands, hvor du heriblandt finder Kragelund Furniture, som designer stilrene u-sofaer, der passer ind i mange stilarter.

En u-sofa omfavner hyggen

En u-sofa danner rammerne for både gode stunder og alvorlige snakke. En u-sofa gør plads til at hele familien kan sidde og hygge sig sammen en fredag aften. Optimer den hyggelige stemning ved at lade børnene tage dynen med ned i u sofaen og tage de gode godter og slikposer frem på bordet. U-sofaens lange sider gør det muligt for hele familien at kunne slænge sig og nyde tilværelsen. Med u-sofaens sider er der altid en god plads med fokus mod TV’et, hvor en spændende film kører, og popcornsskålen nu har fundet vej op på sofaen frem for på sofabordet.
Når du inviterer dine venner over på kaffe og kage, har I med en u-sofa mulighed for at sidde behageligt og afslappet frem for ved spisebordet, hvor man sidder mere oprejst. Skal du have gæster på besøg, kan du servere tapas eller fingermad i stuen, hvor u-sofaen bliver centrum for gode snakke og masser af latter. Placer et aflangt sofabord, så alt maden kan være der.

Se også vores store udvalg af sofaerhjørnesofaer, sofaer med chaiselongmodulsofaer og 3 personer sofa.

En u-sofa i forskellige farver og materialer

U-sofaen er til den store stue, som ønsker at fylde rummet ud og have plads til alle venner og familie. Har din stue store hvide vægge, vil en u-sofa i koksgrå eller sort farve absorbere lidt af lyset og skabe en hyggelig atmosfære med de mørke toner. Er dit hjem præget af en nordisk stil, skal du investere i en lysegrå eller beige farve. De lyse toner giver u-sofaen et let udtryk til stuen, og vil visuelt ikke virke så voldsomt. Har du små børn kan en u sofa i skind være en fordel, da du nemt kan tørre den af, hvis det skulle hænde, at der blev spildt i sofaen. Med en u-sofa i stof får du ikke blot en god komfort, men også en blød overflade der er dejlig at sidde i. Når det er varmt om sommeren, og vi har bare ben eller shorts på, er det en fordel med en u-sofa i stof, da læder kan virke mere klæbende på den bare hud.