Bænke til entreen

Bænke til entreen

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2

Flotte bænke til entréen

En bænk i entréen er både flot og praktisk, når skoene skal af og på, men også til opbevaring af f.eks. halstørklæder og handsker. Her hos unoliving.com har vi et bredt udvalg af bænke til entréen. Herunder har du blandt andet mulighed for at finde bænke i natur, bænke med indbygget hylder og knager, skobænke og opbevaringsbænke lige efter din smag og behov. Find inspiration her på siden.

 

Flotte og funktionelle bænke til entréen

Den populære træbænk med fire ben lever fortsat i bedste velgående. Det samme gør den lille kombineret bænk og kommode, hvor du får skuffer eller skab til opbevaring integreret i entrébænken. På flere af vores bænke til entréen er sæderne polstret og til de bænke, som ikke er polstret, kan du tilføje en trendy pude efter din smag, så du sikrer siddekomforten. En bænk på hjul med underskuffer er blevet et populært og efterspurgt møbel hos den travle børnefamilie. En bænk til entréen kan selvfølgelig også bruges andre steder i hjemmet, som for eksempel på badeværelset, soveværelset eller børneværelset.

 

Entrébænke til et hvert behov

Her hos unoliving.com har vi et stort udvalg af entrébænke i et hav af designs fra forskellige brands, som du kan gå på opdagelse i her på siden. Du kan for eksempel se et stort udvalg af entré møbler fra svenske Rowico. Har du en morderne nordisk indretning, vil en bænk i natur farve komplimenterer den varme og hyggelige stil godt. VI har bænke i forskellige længder, så der er plads til at der kan sidde flere på samme tid og tage sko af og på. 

Er du en, der elsker sko, men har en lille entré? Så har Woodman designet bænke, der også fungerer som skoopbevaring. På den måde kan du nemt gemme dine ”gå i byen sko” væk, når festen er slut, og nemt tage dem frem, når den næste fest står for døren. Sådan et multifunktionelt møbel er både lækkert og praktisk at have i den moderne entré. Hvis det kniber med pladsen, skal du overveje at prioritere et højt skoskab i entréen i stedet for. På den måde skaber du mere gulvplads og samtidig får god opbevaring til at gemme sko og handsker m.m. væk. 

Hvis I er en familie med små børn, kender du måske det, at der er mange jakker og sko, der flyder i entréen på grund af mangel på plads. Få rodet gemt væk i smarte opbevaringskister fra blandt andet Novasolo eller i entrébænke med indbygget skabe. På den måde kan du nemt tage handsker og flyverdragt frem, når familien skal udenfor og lege i skoven eller hive regntøjet frem, når der skal hoppes i vandpytter.