Bænke til entreen

Bænke til entreen

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2

Bænk til entreen

En bænk til entreen er både flot og praktisk, når skoene skal på eller af og til opbevaring af f.eks. halstørklæderne, handskerne. Den populære bænk i træ med fire ben lever stadig i bedste velgående side om side med den lille, kommodelignende hvide bænk med skufferne eller skabene til opbevaring. Sæderne er ofte polstrede eller klar til en trendy hynde, ligesom bænke med underskuffer på hjul er blevet et efterspurgt møbel hos den travle børnefamilie. En bænk til entreen kan bruges i hele hjemmet – også i badeværelset, soveværelset eller på børneværelset.

 

Kundevurdering

5-stjerner  5 ud af 5 stjerner

 

Hos Unoliving stræber vi altid efter at blive bedre. Derfor sætter vi stort pris på tilbagemeldinger fra vores kunder, da det er med til at gøre os endnu bedre.

Baseret på vores kunder tilbagemelding, har bænke til entreen solgt hos Unoliving en gennemsnitlig vurdering på 5 ud af 5 stjerner.

 

Det er praktisk med en bænk i entreen. Du får ikke bare en lille siddeplads hvor det er nemt og bekvemt at tage sko og støvler på, men du får samtidig et møbel der fx kan bruges til opbevaring eller til dekorativ formål.