Børneborde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Sikkerhed og certificering af børneborde

Skal du til at indrette dit barns børneværelse? Så er børnebordet et oplagt møbel til dit barn. Børnebordet skaber rammerne for leg, kreativitet, fordybelse og fantasifulde universer. Personliggør dit barns værelse med forskellige farver og former, men husk et børnebord, da det er her, dit barn kan lave små projekter og udfolde sine kreative evner. Placer en børnestol, skammel eller børnebænk til. Du kan finde børneborde, der er certificeret og dermed give dit barn de bedst mulige forhold. 

Hos Unoliving ved vi, at det vigtigste for dig er dit barns sikkerhed. Derfor har vi kun samarbejde med brands, som sætter sikkerheden i fokus, når de skal designe børnemøbler. For eksempel har FLEXA designet børneborde med afrundede hjørner, så dit barn ikke slår sig på kanterne. Flexas børneborde er fremstillet af FCS og PEFC certificeret træ, som sikrer, at træet kommer fra en bæredygtig skov. De benytter herudover miljøvenlig lak uden opløsningsmidler og giftige farvestoffer til deres børnemøbler. I blandt vores brands finder du også Hoppekids, som fremstiller svanemærket børnemøbler. Vores børneborde fra Hoppekids lever op til strenge krav om miljø, kemikalier og sundhed. Ydermere er Hoppekids børneborde og børnemøbler langtidsholdbare, fordi jo længere møblerne holder, desto færre møbler er der behov for at producere. Svanemærket er dermed også et kvalitetsstempel i forhold til holdbarhed og genbrugsværdi af børnebordene.

Børneborde i børnehøjde

Børneværelset er det rum der sætter basen for leg, fleksibilitet og personlighed. Skab de trygge rammer for dit barn med børnemøbler, der også sikrer dit barns udvikling. Her er børnebordet helt essentielt børnemøbel, da det er utrolig funktionelt. Børnebordet lægger op til kreativitet og fordybelse. Ved børnebordet kan du for eksempel lade dine børn tegne og male med hele palettens farver. Med en fin dug på børnebordet og et par legekopper, kan dine børn lege te-selskab med deres venner og udvikle deres sociale evner. Find blyanten og papiret frem med et rødt æble ved siden af, så kan de lege lærer og elever i skolen. Du kan også lave en omgang trylledej og lad dit barn finde sin indre kunstner frem. Kun fantasien sætter grænser for, hvad børnebordet kan bruges til.

Børneborde der stimulerer fantasien

Børnebordet har en passende højde til dit barn, så dit barn stadig kan sidde på en børnestol og røre gulvet med fødderne. Hos Unoliving kan du finde børneborde i forskellige farver, så du kan vælge dit barns yndlingsfarve. Vores lækre brands har designet børneborde, der har fokus på dit barn udvikling og interesser. Hos Unoliving er du sikret børneborde i høj kvalitet. Vores børneborder lever op til dine børns lege og bevægelser, og vi har børneborde, der stimulerer dit barns kreativitet. Find farveblyanterne frem og lad dit barn udfolde sin fantasi og skabe et forunderligt univers. Placér en børnebænk eller børnestol til børnebordet, så dit barn kan sidde ned. Skal du indrette børneværelset yderligere, kan du også se vores store udvalg af halvhøje senge, legetøjskasser og skrivebord.