Knagerækker

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Knager på rad og række!

Mangler du at kunne hænge dit overtøj op? Så find en knagerække der kan bære på dine lækre frakker. Hos Unoliving har vi flere forskellige knagerækker i forskellige stilarter med både mange og få knager. Med en knagerække kan du hænge din regnjakke og dine børns flyverdragter til tørre, når regnen siler ned fra himlen.  Få inspiration fra vores populære brands, og find en knagerække som opfylder dine behov. Se alle vores knager.

"Welcome to our home. Please, let me put your jacket on this coat rack." Det smukke Welcome home sæt med både knagerække, skuffebord og bøjlestativ er oplagt til at byde gæster velkommen i dit hjem. Smukt, men også praktisk og slidstærkt, giver det dig muligheden for at kombinere det bedste af begge verdener. Ønsker du at være lidt nytænkende kan du eventuelt kombinere det med en enkel stige fra house doctor, der for nogen kan fungere som reol, men i forbindelse med en entre også kan fungere perfekt til at sætte højhælede sko på. Du kan også bruge stigetrinene til at hænge jakker og andet overtøj på. Ønsker du knager i en anden stil, bør du kigge på Savanna knager. De har et mere rustikt og landligt look, og har henholdsvis 3 og 5 knager alt efter hvilken type du vælger. De er praktiske og slidstærke og vil uden tvivl sætte prikken over i'et i din entre.

En knagerække til det tunge overtøj

Knagerækker er en enkel og elegant løsning til at hænge dit overtøj på. Når det bliver vinter, og du skal have de store vinterfrakker hevet frem, skal du tænke over, hvor mange knager, du har behov for. Vinterjakker tynger typisk mere end for eksempel forårsjakkerne. Er I en stor familie med mange jakker, er det en god idé at finde en knagerække, der har mange knager, og som kan bære på alle jakker. Vi har knagerækker med både 2, 3, 4, 5, 6 eller flere knager, så du har plads til alle jeres jakker.

Med en knagerække giver du dine gæster mulighed for at hænge deres jakker op, i stedet for at skulle lægge dem på sengen på dit soveværelse. Placer et skoskab eller en skohylde under knagerækken, så dit udendørs tøj og sko er samlet. Hvis du har mange jakker, kan du gemme sæsonjakken væk i et entréskab, så du får mere plads på knagerækken.
Se også vores store udvalg af entrébænke, stumtjenere, skoskabe og hattehylder.

Knagerækker til enhver stil

Knagerækken behøver ikke blot at være praktisk. Vælg en knagerække som er dekorativ på væggen og fuldender din entré. Hos Unoliving har vi noget til enhver stil. Du kan finde knagerækker, som passer ind i både den romantiske, minimalistiske, nordiske, naturlige, moderne og rå stil. Vi har noget for alle. Har dit hjem præget af en romantisk indretning, skal du se Novasolo knagerækker. De har et elegant design og vil klæde væggen i din entré. Har du en moderne stil, har We Do Wood smarte og funktionelle knagerækker i forskellige størrelser, som er lavet af lækre træsorter. Få inspiration fra Broste Copenhagen hvis du har en minimalistisk stil. De har designet elegante og stilrene knagerækker, som vil pynte i din entré.
Få også inspiration fra vores brands som Nordal og WOUD.