Hvilestole

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find den perfekte hvilestol

Læn dig tilbage i en lækker hvilestol og oplev den ultimative komfort og afslapning. Hos os finder du et bredt udvalg af hvilestole, som nemt kan skabe nyt liv til rummet. En god hvilestol er en stol, som byder dig velkommen efter en lang dag og inviterer dig til at slappe af. En hvilestol er det oplagte sted til, at læse en god bog eller nyde et godt glas rødvin. Se også vores store udvalg af andre stole til stuen. Hos Unoliving kan du finde en lang række af lækre hvilestole. Vi har hvilestole bl.a. i farverne grå, sort, brun og blå, og i skønne materialer som kunstskind, polyester, skind og velour. Find din hvilestol her på siden.

En hvilestol der giver ro og velvære

Hvilestolen er den ultimative afslapningsstol. Det ligger jo nærmest i ordet, at det er her, du skal hvile dig og få følelsen af ro og velvære. Hvil dig i en lækker og komfortabel hvilestol der passer ind i din stue. Hvilestole behøver ikke længere at være store og klodsede. Nu findes der også mindre og fleksible hvilestole, der ikke fylder så meget, hvis du har en lille stue

Efter en lang dag på arbejde kan du med god samvittighed smække benene op på fodskamlen, og læne dig tilbage i hvilestolen for en dejlig siddekomfort. Den brede stoleryg omfavner dig, og giver en god støtte til din ryg, nakke og hoved, så du kan slappe af i hele kroppen. Hvilestolen er ideel, hvis du bruger meget tid foran fjernsynet, vil sidde godt og læse din yndlingsbog, og hvis du samtidig ønsker at tage en lur i ny og næ. Når weekenden byder sig, kan dig og din partner nyde et glas rødvin i de behagelige hvilestole, imens I hyggesnakker og glæder jer over, at det er weekend. Med dit yndlingstæppe omkring dig og strikketøjet i hånden, kan du nyde en god eftermiddag i din lækre hvilestol og lytte til det nye afsnit af den gode podcast. Se også vores store udvalg af loungestolelænestole og gyngestole.

Placering af din hvilestol

Til den behagelige hvilestol hører sig ofte en fodskammel til, som du kan placere efter, hvor lange ben du har. Du kan placere hvilestolen sammen med sofaen rundt om sofabordet, så den bliver en centreret del af stuen, eller placere den i hjørnet af stuen, hvor du kan skabe en lille hyggekrog med et sidebord og en gulvlampe, som giver dig den optimale belysning, når du vil læse en god bog eller strikke. Hvad enten du går efter en hvilestol, som stilmæssigt skal passe ind i din indretning, har en bestemt farve eller materiale, kan du finde en lækker hvilestol hos Unoliving, der matcher dit behov. Vi leverer din hvilestol hjem til dig gratis.