Lysestager

Du kan med garanti skabe en hyggelig stemning overalt i boligen med lysestager. Levende lys giver en god stemning uanset hvilket rum det er i - ved spisebordet, på sofabordet, i badeværelset eller i entreen. En lysestage går aldrig af mode, og hos Unoliving har vi mange forskellige lysestager i flere forskellige designs, farver og materialer. Du finder blandt andet lysestager fra By Lassen, Design by Us, Muubs og House Doctor i vores sortiment.
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Find smukke lysestager hos Unoliving

Levende lys er en perfekt måde at skabe en hyggelig stemning i hjemmet. Placer lys i en smuk lysestage, der passer til din indretning. Hos unoliving.com har vi et stort udvalg af smukke, elegante og moderne lysestager. Du kan finde lysestager i mange smukke farver som for eksempel messing, hvid, sølv, sort, natur og rosa guld, som vil komplimentere din boligindretning. Vores lækre brands har kælet for detaljerne, når de designer en lysestage. Du kan for eksempel finde lysestager til både gulv, bord og til at hænge på væggen. Find din favorit lysestage her på siden og bliv inspireret.

En lysestage der sætter stemningen

Lysestagen har det formål at bringe hygge og varme til et rum. Forestil dig, at du sidder i din bløde sofa i stuen. Du har taget en dejlig varm kop kaffe, som du varmer dine hænder på. Det er efterår, og du kan tydeligt mærke at dagene er blevet kortere. Din lysestage står flot i vindueskarmen, og du vælger at tænde et par høje lys for at skabe lidt hygge og lys i rummet. Du svøber dig ind i tæppe og nyder det varme skær fra lysene i din lysestage.

En lysestage kan sætte prikken over i’et i din boligindretning, hvis du ønsker en bestemt stemning. Skal dig og din partner holde en romantisk aften med god mad og romantisk musik i baggrunden, kan en lysestagen med levende lys sætte den romantiske stemning for aftenen. I december kommer juledagene ekstra til livs, når du tænder en lysestage. Du kan for eksempel placere en lysestage på sofabordet og i vindueskarmen, så flere dele af rummet lyses op, og spreder den hyggelige julestemning. Du kan også sagtens pynte din lysestage med gran i december måned eller måske lidt påskepynt. Når du har gæster på besøg, er det oplagt at bruge din lysestage som borddekoration, da det altid pynter med levende lys på bordet.

En lysestage fra anerkendte brands

Hos Unoliving samarbejder vi med brands, der har sans for design. Går du efter en bestemt stil eller farve på din lysestage, har vi et bredt udvalg af lysestager du kan vælge imellem. Er din boligindretning inspireret af originale designs af høj kvalitet, vil du elske by Lassen og AYTM. Begge brands skaber lysestager, der giver et eksklusivt touch med elegante detaljer til den indretning. De har et stilrent look, som vil passe ind i den minimalistiske og moderne indretningsstil. Vi har et hav af lysestager, som vil helt sikkert vil falde i din smag. Kig på siden og find dine favoritter.

Se også vores store udvalg af andet boligtilbehør som vaser og krukker, puder og spejle.

Hvor skal du placere din lysestage?

Der findes mange forskellige slags lysestager du kan vælge imellem. Lysestagen et flot stilleben til din indretning. Du har ikke lys tændt hele tiden, derfor skal du vælge en dekorativ lysestage, der passer til din stil. Vælg en lysestage med forskellige højder, eller placer to lysestager ved siden af hinanden, så det visuelt skaber dynamik. En lysestage med plads til fire lys, kan du bruge til advent ved juletid. Dekorer den eventuelt med gran og kogler for at give den et julelook. Vælg en lysestage i en flot farve eller skift lysene ud løbende med skønne farver for at give lysestagen et nyt look. En lysestage passer til et hvert rum i dit hjem – kun fantasien sætter grænser. Placer lys i alle rum for at bringe liv til de forskellige rum. Du kan stille en lysestage oven på en bunke magasiner eller bøger, for at skabe et dekorativt hjørne. Stil en lysestage for enden af spisebordet, så det skaber en hyggelig stemning under aftensmaden, eller stil en lysestage i gangen på konsolbordet for at bringe lys til den ellers lidt kedelige gang.