Havemøbelsæt

Havemøbelsæt

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2

Stilrene havemøbelsæt

Med et flot havemøbelsæt kommer du godt gennem sommerens varme måneder. Er du parret, der elsker at nyde en god middag på terrassen eller personen, som holder af at sidde med en dejlig varm kop te på altanen, så vil et havemøbelsæt være en perfekt løsning til dig. Her hos unoliving.com har vi et godt udvalg af havemøbelsæt i forskellige materialer og farver. Tag et kig her på siden og bliv inspireret.

 

Få kulør på din altan eller terrasse

Trænger din altan til et nyt pust? Så pift den op med et havemøbelsæt i en flot farve. Brafab har eksempelvis designet Esino havemøbelsættet, som er fremstillet af stål og fremstår sødt og elegant på altanen. Havemøbelsættet kan fås i farverne hvid, blå og grøn, som du fikst kan kombinere med andre farver. Hvis du ønsker flere farver i dine omgivelser, kan du eksempelvis købe de flotte udendørs Bau altankasser fra ferm LIVING. Sættet består af et bord og to stole, som nemt kan rykkes rundt efter behov.

Har du en fin lille terrasse, men mangler havemøbelsættet til at fuldende den? Så har vi hos unoliving.com et lækkert havemøbelsæt lavet af teak. Den flotte gyldne og brune farve giver et nordisk look til din terrasse, som vil stå flot til en masse krukker med blomster og krydderurter. Når sæsonen er slut, kan du klappe både bord og stole nemt sammen og gemmes væk, indtil det gode vejr banker på døren igen.

Hvis du mangler mere inspiration, så kig eksempelvis forbi cafesæt og altanmøbler, loungemøbler eller havestole.