Hynder

Hynder og puder

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stort udvalg af havepuder

Har du købt nogle smukke havestole, men mangler havepuderne til at få den rigtige komfort? Så har vi hos unoliving et bredt udvalg af bløde og lækre havepuder til dit havesæt. Her på siden kan du finde havepuder fra brands som Sika-Design, Woud og BePureHome. Du kan finde havepuder beregnet til havestole, havebænke, loungesofaer og loungestole. Find havepuder i flere forskellige farver, som vil pynte på din terrasse.

 

God siddekomfort med havepuder

Efter en lang dag på kontoret, hvor solens stråler har varmet hele lokalet op, er der intet så velfortjent som at sætte sig ud på sin terrasse i sin gode havestol. Du fortjener at slappe af og i den helt rigtige komfort. Med den rette havepude opnår du den optimale siddekomfort og nydelse efter en lang dag på job. Med en god havepude kan det udvikle sig til, at du sidder på terrassen i flere timer og nyder selskabet af gode venner eller familie. Med nogle gode hynder kan du forkæle dig selv med en god morgenmad på terrassen, imens du sidder godt – På den måde starter du dagen roligt og behageligt. Hvis du har små børn eller børnebørn, som ikke kan nå bordet, vil en hynde eller to havepuder få dem i en bedre højde til, at kunne sidde og spise med, når grillmaden bliver serveret.
Lad dig og dine kære slænge sig i puder til dine loungemøbler. Med loungepuderne får du den ultimative komfort, som du fortjener i dit loungesæt. Her kan du byde dine venner og bekendte på en drink eller et glas vin, imens I sidder godt og snakker ud på natten om de gode gamle dage.

 

Bevar din havepuder pæne

Sommeren kan både byde på dejligt varmt solskinsvejr, men også gråt og regnfuldt vejr. Derfor er det en fordel, hvis du kan gemme dine havepuder væk, så de holder sig pænere i længere tid. Stil derfor en pudeboks på terrassen eller i garagen, så du har mulighed for at opbevare dine havepuder, når de ikke er i brug. Har du ikke mulighed for en pudeboks, har vi havepuder, der er vandafvisende, så de ikke bliver ødelagt af vind og vejr.