Liggestole

Liggestole og solvogne

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2

Lækre og behagelige liggestole til haven

Liggestole er blevet populære at have hjemme i haven eller på terrassen. De byder på afslapning og velvære og minder os om, at vores krop har behov for ro en gang imellem. Hos Unoliving tilbyder vi liggestole med og uden hjul, i flotte farver, lækre materialer, samt skønne brands der står bag smukke designs. Alt efter om du går efter liggestole i en bestemt stil, kvalitet eller pris, har vi det hele hos Unoliving. Find din favorit liggestol her på siden.

En liggestol der byder på afslapning

Er du personen, der elsker at nyde weekenden på langs, så er liggestolen noget for dig. I liggestolen kan du sidde og tjekke nyhederne på din Ipad, læse en spændende bog og slikke sol på en dejlig varm sommerdag. Med liggestolens længde kan dig og dine børn spille et sjovt brætspil eller kort og hygge jer. Find en liggestol, hvis ryglæn kan reguleres, så du får den ønskede position. En liggestol med hjul er smart, når solen position ændrer sig i løbet af dagen. Her har du mulighed for nemt at rykke liggestolens placering, så du altid får solens stråler på dig eller kan rykke den i skyggen, hvis behovet er for det. Få følelsen af ultimativ afslapning ligesom du oplever på en lækker charterferie, med en behagelig liggestol hjemme i haven. Efter en lang arbejdsdag på kontoret, længdes du efter at komme hjem og slappe af. Slæng dig og få løftet fødderne i en dejlig liggestol, og lad kroppen få lov til at hvile for en stund. Solen varmer let på dit ansigt, og du kan mærke at det summer en smule i fødderne efter en dag, hvor du har faret rundt på job. Her er det skønt at kunne ligge på langs og måske lige snuppe sig en lille lur. En liggestol kan ikke kun bruges, hvis solen skinner. Hvis det er overskyet eller lidt koldere i vejret, er det stadig rart at kunne få lidt luft. Derudover er det er hyggeligt at kombinere de to ting og ligge på liggestolen med et varmt tæppe og en kaffe, mens du læser nyhederne.

Liggestole i flere farver, materialer og stilarter

Hos Unoliving kan du finde liggestole i forskellige farver, materialer og brands. Går du efter en romantisk stil, har Broste Copenhagen, Sika-Design og Bloomingville designet smukke liggestole i henholdsvis i rattan, bambus og artfibre, som har nogle dejlige jordfarver, som komplimenterer naturen. Disse liggestole vil også stå flot i dit sommerhus, da farverne og det smukke flet tilsammen giver et hyggeligt udtryk og en dejlig glød i din udestue eller terrassen. Pynt dem med nogle bløde puder og en lækker plaid i smukke støvefarvet toner, for at bevare den romantiske stil. Er du derimod vild med en rustik stil, har Muubs og LaForma kombineret unikt design med massivt træ og skabt liggestole, der giver et mere råt look. For at fuldføre den rustikke stil, kan du placere et lille sidebord til haven i beton eller genbrugstræ ved siden af liggestolen. Her kan du og din partner stille jeres drikkevarer, når I hyggesnakker en sensommeraften på hver jeres liggestol. Svøb jer i nogle plaider og sid på nogle dejlige hynder i mørke toner, som er med til at omfavne hyggen. Går du efter et stilrent og klassisk look, skal du gå efter liggestole i en sort farve. Den sorte farve er tidløs og vil derfor altid være et sikkert valg, og derudover står den flot sammen med hele farvepaletten.

Foruden liggestole, har vi også et stort udvalg af loungemøbler, havestole og haveborde.