Møbler på afbetaling

Køb nu - betal som du vil med ViaBill

ViaBill


Køb møbler, betal senere. Unoliving samarbejder med ViaBill, hvilket giver dig muligheden for at købe dine møbler nu, og betale præcis som det passer dig. Køb f.eks. din nye sofa på afbetaling. Køb på kredit og betal med ViaBill. Ved at betale med ViaBill, kan du købe møbler uden renter. Det er nemlig rente- og gebyrfrit. 

ViaBill er en af de mest fortrukne fakturabetalingsmetoder når det kommer til e-handel på det europæiske marked, og Unoliving er glade for at kunne præsentere dette samarbejde. ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online for op til 2.000 kr. helt og aldeles rente- og gebyrfrit samt dele betalingen op i små bidder. Har du brug for at shoppe for mere end 2.000 kr. er dette også muligt.

Så brug ViaBill når du handler hos Unoliving, og slip for de voldsomme renter, der normalt følger med, når man køber via afbetaling. Det er komplet rente- og gebyrfrit.

Hvordan foregår det?

Det er nemt og hurtigt at betale med ViaBill i vores webshop. Du vælger bare ViaBill som betalingsmåde, når du kommer til vores check-out. Du bliver guidet gennem de enkelte trin, ligesom du lynhurtigt bliver kreditvurderet ud fra de oplysninger, du indtaster. For den rentefri kredit bliver beløbet som udgangspunkt fordelt over 10 måneder. Når du første gang handler på rentefri kredit, modtager du en mail fra ViaBill med dit kodeord til ’Mit ViaBill’. På Mit ViaBill kan du se dine køb/returneringer, betalinger, månedsydelser og en betalingslinje (FI-kode), som du kan bruge til betaling via din netbank.  

1. Få varerne inden du betaler
2. Betal som det passer dig
3. Hurtigt kredittjek

Det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill må foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standardhandelsbetingelser, som du kan se her.

Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk virksomhed med hovedkontor i København og har kontor i Århus, Spanien og USA. ViaBill er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og eksperter inden for e-handel. Besøg ViaBill´s hjemmeside her