Bestsellere

På denne side finder du vores mange bestsellers. Blandt de mange kundefavoritter finder du blandt andet garderobeskabe, borde, skænke og spiseborde. Vores mest populære produkter kommer fra dygtige brands som WOOOD, Kave Home og Zuiver.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Fyld hele dit hjem med bestsellers!

Vores mange kundefavoritter vil sikre dig et smukt og stilfuldt hjem. Indret soveværelset med smukke garderobeskabe fra Paris-serien eller stuen med en flydersofa fra Bean-serien. De mest populære produkter bærer præg af danskerne indretningsstil, og derfor passer de populære møbler ind i de fleste skandinaviske hjem med lækre naturmaterialer og lyse farver. Dette gælder blandt andet de skønne sengerammer og sovesofaer i 100% FSC-certificeret træ fra danske Karup Design.

Vælg den perfekte skænk til din spisestue

En klar kundefavorit på vores hjemmeside er skænke. På denne side finder du et bredt udvalg af populære skænke i forskellige stilarter. Skænke er for mange et uundværligt møbel i spisestuen, da de kan rumme alle de ting, vi bruger i hverdagen. Om du ønsker en skænk der kan gemme dine ting væk eller vise dem frem, er op til dig. Er du til skænke i træ er Barbier skænken fra Zuiver perfekt til dig. Hvis du er mere til de populære stål skænke med glaslåger, så finder du dem også her.