Hoppekids

Danske Hoppekids producerer børnemøbler i høj kvalitet. Hoppekids har udviklet børnemøbler, som kan give dit barn en trygge base og samtidig kan udforske verden, hvor kun fantasien sætter grænser. 

 

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Ansvalige børnesenge fra Hoppekids

Børneværelset er det rum, som sætter størst krav til fleksibilitet og personlighed. Derfor har Hoppekids udviklet børnemøbler, som kan give dit barn den trygge base og samtidig udforske verden, hvor kun fantasien sætter grænser. Børnemøblerne er modulopbyggede og har flere funktionsmuligheder, så børneværelset løbende kan tilpasses børnenes behov og ønsker. Møbler og tilbehør sammensættes med temaer, så det hele matcher barnets værelse og udvikling. Hoppekids har en mission om at skabe de mest sikre og mest bæredygtige børnemøbler, som fremmer både indlæring, kreativitet og god søvn. Med en børneseng fra Hoppekids får dit barn en trofast følgesvend gennem årene, som kan forvandles til alt lige fra et prinsesseslot til et rumskib. De fantasifulde og fleksible børnemøbler kan passe ind i ethvert børneværelse, og agere grobund for kreativitet og udvikling hos dit barn. Se for eksempel Hoppekids mange forskellige varianter af børnesenge både almindelige senge og senge med højde. Børnemøblerne er modulopbyggede og har flere funktionsmuligheder, så børneværelset løbende kan tilpasses børnenes behov og ønsker. Møbler og tilbehør sammensættes med temaer, så det hele matcher barnets værelse og udvikling.

Hoppekids er et brand, som går meget op i bæredygtighed og har sine egne fabrikker, hvor de kontrollere produkter og materialer. Hoppekids’ svanemærke certificering er din garanti for, at der i hele produktets livscyklus er taget mulige hensyn til sikkerhed, sundhed og miljø. Til deres børnemøbler bruger de for eksempel træ fra bæredygtig skovbrug. Deres dygtige syersker fremstiller de fineste tekstiler til de forskellige universer, som giver børnene de optimale forhold for at sætte gang i legen. Gå f.eks på opdagelse i Fairytale Knight, hvor tapre rider og farlige drager sætter scenen. Fairytale Flower trækker børnene ind i et univers omgivet af smukke lyserøde blomster, og Space tager dig med på en rumrejse. Hoppekids har mange fantasifulde universer, som er klar til at blive udforsket.