ReCollector

ReCollector er et dansk designet system til affaldssortering. På siden kan du finde affaldssorteringsbokse i stilrent, funktionelt og bæredygtigt design, som gør det nemmere for dig af sortere dit affald derhjemme. Find din favorit herunder.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

ReCollector: Designløsning til affaldssortering

ReCollector opstod ved et manglende behov for en pæn, fleksibel løsning til affaldssortering. Vi skal alle bidrage til at sikre vores Jord har en længere levetid, men derfor behøver man ikke gå på kompromis med udseendet. ReCollector er designet ud fra 4 parametre, som har sikret et gennemtænkt design ud til mindste detalje. Dette er funktionalitet, bæredygtighed, brugervenlighed og design. ReCollector har foretaget brugerundersøgelse, for at imødekomme dit behov, ønsker og krav, når du skal affaldssortere. ReCollector indeholder flere små funktioner, som skal fjerne din barrierer, som gør affaldssorteringen tidskrævende, besværlig og uoverskuelig. ReCollector er designet med udgangspunkt i den nordiske stil, hvor enkelthed, lige linjer og afdæmpede jordfarver afspejles i designets udseende. Designet er væghængt for at imødekomme den manglende plads, der kan forekomme under køkkenvasken, hvor affald ofte bevares.

Affaldssorteringsbokse i 8 smukke farver

ReCollector har kælet for designet og farverne, så de kan pryde på din væg og blive en del af din indretning. Iblandt vores sortiment kan du vælge mellem 8 smukke farver, som alle afspejler naturens ro og tryghed.

Vælg mellem blå, Deep Dive blå, grå, hvid, sort, grøn, brun og rose.

Hæng en enkel eller flere i samme farve for at skabe et minimalistisk look. Du kan også kombinere flere farver for at skabe et mere legende look. Hvilken er din yndlingsfarve?

Bæredygtige og genanvendelige affaldssorteringsbokse

Hos ReCollector er bæredygtighed forankret i deres DNA og designfilosofi. Lige fra begyndelsen, da designet af ReCollector skulle udformes, var den bæredygtige tankegang omdrejningspunkt og udgangspunkt. Ifølge ReCollector skal vi gøre op med den lineære tankegang og blive mere inspireret af naturen, hvor alt er cirkulært. Affaldssorteringsboksene er produceret i genanvendt plast. Det betyder, at du som forbruger er med til at mindske 2 kg af vores fæles affaldsbjerg for hver ReColloctor sorteringsboks, du hænger på væggen i dit hus, lejlighed og sommerhus.

ReCollector er fremstillet i rent plastmateriale og kan derfor få nyt liv efter brug. Bæredygtigheden er ikke blot tænkt ind i designet af sorteringsboksen, men gennemsyres også i hele virksomheden. ReCollector vælger strategiske samarbejdspartnere, hvor viden, produktionsformer og materialer bidrager til bæredygtige produkter, som kan indgå i en cirkulær produktion og forbrug.

Sådan bruger du ReCollectors affaldssorteringsbokse

Ud over at sorteringsboksene har et stilrent design, er de også funktionelle. Derfor foretog ReCollector en brugervenlighedsundersøgelse, for at sikre at sorteringsboksen levede op til de krav og behov du måtte have som forbruger. Den patenterede løsning gør affaldssortering nemt og praktisk. Her skriver vi, hvordan du bruger ReCollectors sorteringsbokse.

  • ReCollector er nem at åbne. Du skal blot vippe ReCollector ud med et let tryk i bunden.
  • Inderboksen kan sættes i spænd ved brug af det bagerste håndtag, og kan derved nemt stå åben, når du fylder den.
  • Du kan selv vælge om du vil bruge ReCollector med eller uden pose. Posen kan sættes i spænd ved brug af håndtagene, som du nemt kan vippe op og trykke ned igen. Posen passer til en standard 20L affaldspose.
  • Skulle sorteringsboksen blive beskidt, kan du nemt rengøre den i køkkenvasken. Den må ikke komme i vaskemaskinen.
  • På indersiden finder du et ekstra håndtag, som gør det nemt bære flere bokse ad gangen.
  • Du skal ikke være bange for om det kommer til at lugte, for sorteringsboksen er designet således at den lukker tæt til.