Find den helt rigtige sovesofa

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find den rette sovesofa til boligen

En sovesofa bliver nok ikke set som en af de vigtigste investeringer i hjemmet, men hvis den går i stedet for en almindelig sofa, kan der godt være mange overvejelse, inden du investerer. Hvis den mest af alt skal fungere som en sofa, skal du derfor overveje de samme ting, som ved køb af sofa, herunder rummets størrelse og stilen på sofaen.

Sovesofaen - et møbel, der skaber ekstra plads i hjemmet

Hvis du godt kan lide at have overnattende gæster, men ikke helt har plads til et gæsteværelse, kan en sovesofa være svaret. Om dagen, kan den fungere som en helt almindelig sofa, men om natten, bliver den nemt omdannet til en komfortabel seng til dine gæster. På den måde, er du altid klar til at tage imod gæster, selv, når det er spontant. Lad dig guide igennem de forskellige typer sovesofaer, og find den, der egner sig bedst hos dig.

Den klassiske sovesofa med chaiselong

Sovesofaen med chaiselong er den mest klassiske sovesofa, og den, de fleste forbinder med en sovesofa. Den er rummelig, har plads til flere mennesker og giver mulighed for at få fødderne op på chaiselongen. Samtidig har den, i udslået tilstand, plads til to sovende gæster. Hvis du ønsker en sovesofa, der fylder lidt mindre i stuen, skal du have fat i de helt små 2-3 personers sovesofaer uden chaiselong. De fylder ikke meget i stuen, men kan alligevel give plads til en ekstra sovende gæst.

Sovesofaen til dig, der egentlig bare ville have en sofa

Hvis du egentlig bare vil have en sofa, men samtidig ønsker overnatning til dine gæster, skal du i stedet vælge sovesofaen, der ligner en almindelig sofa. Når den ikke er slået ud, vil ingen tro, at det er en sovesofa. Og når den er slået ud, har du plads til en ekstra overnattende gæst. En smart løsning, hvis du har brug for en sovesofa, men egentlig bare gerne vil have en sofa til stuen.

Sovesofaen til ungdomsværelset

Sovesofaen kan være en praktisk investering til ungdomsværelset, så de unge får en sofa, hvor de kan hygge med deres venner og samtidig en seng, de kan sove i om natten. Det skaber et flottere og større rum. Gå efter de lidt mindre sovesofaer med et moderne look og dem, der er nemme at slå ud til en seng.

Alternative sovesofaer

Ønsker du en sovesofa, der er lidt ud over det sædvanlige, som hverken minder om en sovesofa eller en almindelig sofa? Så kan vi fra Unoliving anbefale to typer.
Den første er denne meget kunstfærdige sovesofa med skarpe kanter og et moderne look, som mest af alt minder om en daybed. Den vil pynte flot i stuen eller i gæsteværelset og dine gæster vil ikke ænse, at det er en sovesofa, indtil du slår den ud.

Den anden er denne smukke sovesofa i et meget klassisk look og med de lækreste bløde former. Den kan bruges både som sofa, som daybed og selvfølgelig også som seng, når den er slået helt ud.

Bedre komfort med en topmadras

Det er ikke altid, at komforten følger med, og det kan nogle gange være svært at falde til ro i sovesofaen. Det er dog et problem, der let kan løses med en blød og lækker topmadras. Slå din sovesofa ud og læg herefter topmadrassen henover. Red derefter sengen, som du ville gøre med en almindelig seng. Du vil helt sikkert opleve, at sovesofaen nu er blødere og det vil være nemmere at falde til ro og sove godt.