Gode tilbud på havemøbler

På denne side finder du alle de havemøbler vi har tilbud på hos Unoliving. Vi har løbene tilbud på haveborde, havestole, solvogne, loungesofaer og meget andet til udendørs brug. Gør mere ud af dit uderum og udnyt den danske sommer fuldt ud.

Nyd sommeren uanset om du ønsker at sidde direkte i solen på en havestol eller i skyggen under en parasol. Hold øje med denne side, og gør et godt kup.

Tilbuddene gælder kun i begrænset periode eller så længe lager haves.

 

Se alle vores havemøbler her.

 

Køb havemøbler online

Hjemmet er ikke kun bag husets fire vægge. Har du en have, en altan eller en terrasse har du på et eller andet tidspunkt tænkt på at købe møbler eller boligtilbehør der ville matche dine behov udenfor. Vi har i samarbejde med vore leverandører anskaffet en kæmpe kollektion af havemøbler, udendørs lamper, havestole, loungesæt, parasoller og meget mere. Vi leverer altid lige til døren, uden nogle ekstra omkostninger. Der findes nok ikke noget bedre end at sidde i det dejlige sommervejr i haven midt på dagen og nyde en gang jordbær til dessert, eller sidde til langt ud på aftenen under den åbne himmel, mens man funderer over stort og småt. Havemøbler giver dig friheden til dette.

 

Friheden til at komme lidt tættere på naturen, og sidde i grønne omgivelser i stedet for bag vægge og vinduer. Sommeren skal nydes, og med et par havestole, et havebord og en parasol er du sikret en fantastisk sommer – så fremt solen også kan holde regnen væk! Det kan vi desværre ikke gøre noget ved. Vi har haveborde i mange størrelser og stilarter, og haveborde der knapt fylder mere end et cafebord. Find det der passer dig bedst lige her hos os. Sommeren er over os året rundt i Unoliving, og du kan når som helst finde lækre havemøbler hos os. Husk at vi fragter kvit og frit, og at du altid får varerne leveret lige til døren. Så bliver det ikke meget nemmere! Rigtig god fornøjelse herinde!