Guide: Spisebordsstole typer

Der findes mange forskellige typer af spisebordsstole, derfor kan det god være svært at finde frem til de helt rigtige. Vi har dermed lavet en guide for at lede dig lidt på vej.
Find de rigtige spisebordsstole til dit køkken eller din spisestue ved hjælp af vores guide.

Stilen i spisestuen


Uanset om du ønsker et matchende sæt med spisebord og stole eller du gerne vil kombinere dit eget sæt, så er det med til at sætte stilen i spisestuen. Nedenfor vil vi tage et kig på de populære typer af spisebordsstole.

 

Den traditionelle spisebordsstol


Sørger du en helt almindelig spisebordsstol, skal du kigge på stolene med fire ben der går lodret ned langs sædet. Spisebordsstolen har desuden en simpel høj ryg, der giver en ekstra god siddekomfort. Denne type spisebordsstole vil ikke fylde så meget rundt om spisebordet, og vil være et sikkert og godt valg.


Skalstolen


Skalstolen kom med hastige skridt, da det skandinaviske design for alvor gjorde sit indtog i de danske hjem. Den typiske skalstol har ben der går fra midten af sædet og ud, hvilket er med til at give stolen den mest optimale støtte. Den mest populære skalstol er typisk af plastic hvor sædet har en pude i kunstlæder. Skalstolen findes i uendelig mange kombinationer både med hensyn til materialer og farver.

 

Spisebordsstol med armlæn


Skab en stilfuld spisestue med en afslappende finish ved at vælge spisebordsstole med armlæn. Stolene giver et eksklusivt udtryk med de fine armlæn, og gør samtidig spiseområdet mere indbydende. Spisebordsstolene fungerer bedst til større spisestuer og et stort spisebord, da de tager meget plads.

Spisebordsstole med armlæn findes i mange forskellige stilarter – alt efter om du er til stof, læder eller plastic.


Enkelte spisebordsstole


Har du ikke så meget plads i dit køkken eller i din spisestue, bør du vælge stole der ikke dominerer i rummet. For at skabe ekstra plads og luft i rummet, vil det være en god idé at vælge enkelte spisebordsstole der ikke fylder så meget. Det kunne blandt andet være spisebordsstole der har en simpel ryg, eller et åbent ryglæn.


Spisebordsstole med stofbetræk


Spisebordsstole med stofbetræk er blevet en større trend de seneste år. Stole i stof giver en behagelig siddekomfort og et flot udtryk i spisestuen. Der findes mange forskellige kombinationer med spisebordsstole i stofbetræk både i neutrale, rolige og stærke farver. Flere af spiseborsstolene har trykknapper i ryggen, der giver stolen et elegant udtryk. Med en stol i stofbetræk får du en klassisk spisebordsstol i et tidløst design, som du vil få glæde af i mange år.

 

Spisebordsstole i kunstlæder


Få en praktisk spisebordsstol der er polsteret i kunstlæder. Med en spisebordsstol i kunstlæder kan du let tørre madkrummer væk og fjerne pletter fra stolen. Desuden har en stol med polstret kunstlæderet et mere eksklusivt look.

Vi anbefaler derfor at vælge en spisebordsstol i kunstlæder til børnefamilien, da den let kan gøres ren med en fugtig klud.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2