Konkurrenceregler

Denne Facebook-konkurrence er oprettet og drives af:

Unoliving A/S
Dalsagervej 25F
8250 Egå
kundeservice@unoliving.com

I det følgende kaldet "konkurrenceafholder".

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af Facebook.

De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via Facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?

Det er kun brugere, der har en facebookprofil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebookprofil er gratis, og brugere kan afmelde sig Facebook til enhver tid. Det er et krav at 'synes godt om' konkurrenceafholder for at deltage. Det er ikke et krav at dele konkurrenceafholders opslag for at deltage. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Du skal være bosiddende i Danmark for at deltage. Medarbejdere hos Unoliving kan ikke deltage i konkurrencerne.

Aldersbekræftelse

Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie

Vinderne afholder selv, pågældende konkurrenceafgift til SKAT. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Der forbeholdes ubetinget ret til, at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Vinder

Vinderen findes på datoen der er opgivet på Facebook opslaget og offentligøres umiddelbart efter denne dato. Svarer vinderen ikke inden 5 dage, vil produktet blive sat i konkurrence igen og der vil blive trukket en ny vinder af konkurrencen.

Kontakt

Spørgsmål om konkurrencen rettes til konkurrenceafholder på marketing@unoliving.com 

Dobbeltchance

I nogle konkurrencer er der mulighed for at deltage på både Facebook & Instagram. Vinderen findes ved følgende fremgangsmåde: Vi trækker en vinder blandt deltagerne på Facebook og en vinder blandt deltagerne på Instagram, de to personer trækker vi så endegyldigt lod i blandt og vinderen er fundet. Du kan altså forøge dine vinderchancer, ved at deltage begge steder i de konkurrencer, hvor 'dobbeltchance' er aktuelt.